تعیین موضوع پژوهش پیمایشی؛ گامی نو برای کاربردی‌سازی تبلیغ دینی

مدیر کل مطالعات و مهندسی فرهنگی حوزه‌های علمیه خواهران از برگزاری نشست تخصصی با هدف تعیین موضوع پژوهش پیمایشی برای کاربردی‌سازی تحقیقات و ارتباط آن با عرصه تبلیغ دینی در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام هابیل جوانی، مدیر کل مطالعات و مهندسی فرهنگی حوزه‌های علمیه خواهران از برگزاری یک نشست تخصصی مهم با هدف کاربردی‌سازی تحقیقات و ارتباط آن با عرصه تبلیغ دینی در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خبر داد.

این نشست که به همت اداره پایش و پیامدسنجی و با حضور هفت نفر از اساتید برجسته و متخصصان پژوهش‌های پیمایشی از قم و تهران برگزار شد، نقطه عطفی در ارتقاء و هدفمندسازی تولید محتوای تبلیغی ویژه مبلغان خواهر در جلسات خانگی به شمار می‌رود.

پژوهش‌ها باید کاربردی و میدانی باشند

حجت الاسلام جوانی، ضمن تأکید بر ضرورت کاربردی شدن پژوهش‌ها و کاربست مستقیم آن‌ها در میدان عملیات تبلیغی، اظهار داشت: “خروجی این پژوهش‌ها در گام نخست باید به ارتقای اثربخشی و کیفیت تبلیغ دینی بیانجامد و در مراحل بعدی می‌توان پیشنهادات مؤثری را در سطح سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی ارائه کرد.” وی افزود که هدف اصلی از این تحقیقات، کمک به مبلغان خواهر است تا با بهره‌گیری از یافته‌های علمی، تبلیغی اثربخش‌تر و کیفی‌تر داشته باشند.

نقش حیاتی همسرداری بانوان در خانواده؛ محور پژوهش جدید

اساتید حاضر در نشست نیز بر اهمیت انجام پیمایش‌های کمی و کیفی تأکید کرده و با در نظر گرفتن ملاحظات و مأموریت‌های اداره کل مطالعات و مهندسی فرهنگی، موضوعات متعددی را پیشنهاد دادند، با توجه به اهمیت و فراوانی جلسات خانگی در عرصه تبلیغ دینی، مقرر گردید یکی از موضوعات مرتبط با این جلسات به عنوان اولویت پژوهشی انتخاب و فرآیند اجرای آن آغاز شود. در نهایت، “نقش حیاتی همسرداری بانوان در خانواده” به عنوان کانون اصلی پژوهش جدید این اداره تعیین شد. این تصمیم با هدف ارتقای کیفی و کمی فعالیت‌های تبلیغی در بستر جلسات خانگی اتخاذ شده است.

پژوهش در پنج استان کشور در سال ۱۴۰۴

در پی این تصمیم و مشخص شدن موضوع اصلی پژوهش، اداره پایش و پیامدسنجی قصد دارد نشست‌های تخصصی دیگری را برای روشن‌سازی ابعاد باقی‌مانده و فراهم آوردن مقدمات اجرایی این پژوهش برگزار کند که جزئیات آن در آینده اطلاع‌رسانی خواهد شد. این پژوهش‌ها قرار است در سال ۱۴۰۴ در پنج استان کشور و با مشارکت پرسشگرانی از میان طلاب استانی اجرا شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha