مدیر حوزه علمیه خواهران زنجان با مدیرکل اوقاف و امور خیریه این استان با محوریت همکاری در توسعه مدارس علمیه خواهران استان زنجان دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش پایگاه خبر و رسانه حوزه علمیه خواهران/زنجان، جلسهای با حضور حجت الاسلام و المسلمین محدر، مدیر حوزه علمیه خواهران زنجان و حجت الاسلام و المسلمین کرمی، مدیرکل محترم اوقاف و امور خیریه استان زنجان برگزار شد که در آن موضوعات مهمی پیرامون توسعه زیرساختهای آموزشی حوزههای علمیه خواهران مورد بررسی قرار گرفت.
حجت الاسلام و المسلمین محدر در این دیدار، با اشاره به نیازهای آموزشی و فرهنگی شهرستان قیدار، خواستار مساعدت و همکاری اداره کل اوقاف در زمینه تأمین زمین مناسب جهت احداث مدرسه علمیه خواهران در این شهرستان شد.
همچنین در ادامه جلسه، درخواست تخصیص اعتبار برای تجهیز مدرسه علمیه الزهرا (س) زنجان مطرح شد تا این مجموعه بتواند با امکانات بهروزتر، خدمات علمی و تربیتی مؤثرتری به طلاب ارائه دهد.

نظر شما