طلاب، مدافعان سنگرهای فرهنگی و اعتقادی اسلام هستند

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی حوزه‌ علمیه خواهران استان مرکزی، بر نقش بی‌بدیل طلاب در دفاع فرهنگی و اجتماعی از آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/مرکزی، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی حوزه‌ علمیه خواهران استان مرکزی که در مدرسه علمیه ریحانةالنبی(س) اراک برگزار شد، به اهمیت جایگاه علم و عالم در فرهنگ غنی اسلامی پرداخت.

وی با تأکید بر ضرورت تربیت نسلی از طلاب که علاوه بر تعهد، از روحیه انقلابی و تأثیرگذاری بالایی در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی برخوردار باشند، سخنان خود را آغاز کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور با گرامیداشت یاد و خاطره بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی را ثمره توکل، ایمان راسخ و باور عمیق به قدرت لایزال الهی دانست.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل اظهار داشت: امام خمینی (ره) از بطن همین آب و خاک برخاست و با فریادی برخاسته از ایمان الهی، قدرت‌های پوشالی شرق و غرب را به چالش کشید و الگویی مبتنی بر توحید را به جهانیان عرضه کرد.

وی به نقش کلیدی علما در هدایت و روشنگری جامعه اشاره کرد و یادآور شد: علما در خط مقدم جبهه فرهنگی قرار دارند، همان‌گونه که رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس، در سنگرهای نظامی از کیان کشور دفاع کردند، امروز طلاب باید در سنگرهای فرهنگی و اعتقادی، مدافع اسلام و ارزش‌های آن باشند.

مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور اظهار کرد: هر طلبه‌ای باید به چنان جایگاهی از علم و معنویت دست یابد که دشمن از او هراس داشته باشد، همان‌طور که از امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری وحشت دارند، حوزه‌های علمیه باید نقش تولیدکننده و هدایت‌کننده فرهنگ را ایفا کنند، نه اینکه صرفاً مصرف‌کننده آن باشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل خطاب به طلاب تأکید کرد: با عزمی راسخ و اراده‌ای پولادین، خود را برای مقابله با شبهات و انحرافات آماده کنید، جبهه فرهنگی، بازترین و در عین حال پرهزینه‌ترین جبهه‌ها است و نیازمند آمادگی کامل شما است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha