زنان الگوی مدیریت جهادی، صبر و مقاومت در دفاع مقدس

مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران با همکاری مدرسه علمیه نورالزهرا(س) و همزمان با هفته دفاع مقدس نشست تبیینی با عنوان «زنان الگوی مدیریت جهادی، صبر و مقاومت در دفاع مقدس» را برگزار کرد.

به‌گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/تهران، مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران با همکاری مدرسه علمیه نورالزهرا(س) و همزمان با هفته دفاع مقدس نشست تبیینی با عنوان «زنان الگوی مدیریت جهادی، صبر و مقاومت در دفاع مقدس» و با حضور خانم حیدری همسر شهید سردار طهرانی مقدم، اساتید و طلاب این مدرسه به‌صورت حضوری و آنلاین برگزار کرد. 

خانم حیدری ضمن عرض تبریک هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و شهدای جنگ ۱۲ روزه، با اشاره به تلاش‌های ائمه علیهم السلام بیان کرد: امامان بزرگ برای نگهداری پرچم هدایت و برای استقرار نام پیامبر عظیم الشأن و آنچه بر ایشان نازل شده بود، به شهادت رسیده و سختی‌های بسیاری را تحمل کردند. امروزه ما حتی می‌بینیم هنوز هم دشمنان دی، در حقیقت دشمنان انسانیت‌اند و همان رفتاری را که در قرن‌های گذشته نسبت به امامان داشتند، امروز نیز به افراد در این مسیر، نشان می‌دهند.

وی در ادامه به نقش زنان در طول تاریخ با الگوگیری از حضرت زهرا سلام الله علیها اشاره کرده و بیان کرد: یک زن مسلمان باید این الگوی انقلابی، جهادگر، صبور و مهمتر از همه ولایت مدار باشد. یک بانوی انقلابی باید صدیقه زهرا سلام الله علیها را الگو و مظهر تمام‌نمای یک بانوی مسلمان بداند، او که تمام زندگی خودش را نثار ولی زمانش می‌کند. همچنین دختر بزرگوارشان حضرت زینب کبری سلام الله علیها را در ظهر عاشورا می‌بینیم که با زینبی که در قبل ظهر عاشورا بود، زمین تا آسمان متفاوت می‌شود و مسئولیت بسیار سنگین را از همان زمان بر دوش می‌کشد و به بهترین نحو به اجرا می‌گذارند.

خانم حیدری سپس به نقش زنان در انقلاب و دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: اگر بعد از انقلاب اسلامی را بنگریم، می‌بینیم بانوان در مسائل علمی در مسائل اقتصادی در مسائل اجتماعی در مسائل فرهنگی حتی در مسائل خانوادگی رشد کردند. من به‌عنوان نمونه به یکی از معلمان خود، خانم دباغ که در نوجوانی کنارشان بودم، اشاره می‌کنم. بانویی که شش فرزند داشت ولی یکی از چریک‌های مبارزی است که دروس نظامی خودش را در لبنان گذرانده است. وی در فرانسه به عنوان حتی محافظ در کنار امام بودند و این حرف کمی نیست. حتی بعد از انقلاب نیز مسئولیت سپاه پاسداران همدان را به عهده می‌گیرند، همچنین حضرت امام (ره) می‌خواهند ایشان در مجامع بین‌المللی حضور داشته باشند. آن روز برای اولین بار بود که زن مسلمان با چادر و با حجاب در این معرکه شرکت می‌کرد و این نشان می‌دهد امام راحل تاچه‌اندازه توانمند بود زن را برجسته کند و بانوی اسلامی را به جامعه جهانی معرفی کند. ما امروز می‌بینیم حتی مقام معظم رهبری نیز  این گونه عمل می‌کنند.

همسر شهید سردار طهرانی مقدم در پایان به نقش بانوان در زندگی توحیدی با الگو بودن در مدیریت جهادی، صبر و مقاومت اشاره و زنان دفاع مقدس و بعد از آن را، الگوی ایمان و اعتقاد معرفی کرد و در انتها به دختران و زنان انس با قرآن، ارتباط با شهدا و الگو گرفتن از سبک زندگی توحیدی آنان و مطالعه کتاب شهدا را توصیه کرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha