بانوان از حضرت معصومه(س) الهام بگیرند

امام جمعه قم گفت: بانوان ما باید از حضرت معصومه(س) الهام بگیرند زیرا زن در منطق اسلام اسیر هوای نفس شهوت‌رانان و ابزار شهوت‌رانی آنچه که در غرب مرسوم است، نیست جایگاه، نقش و رسالت اجتماعی زن این است که باید آن را صیانت کنیم، بانوان باید بدانند این نقش تمدنی برای زن در انقلاب اسلامی بازخوانی شده است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، آیت‌الله علیرضا اعرافی در نمازجمعه شهر ضمن اشاره به سالروز وفات حضرت معصومه(س) اظهار کرد: حضرت فاطمه معصومه(س) بانویی است که به قم، ایران و جهان روح داد، ایشان به‌عنوان کانون علمی و حرکت جهادی ملت ایران در کنار کانون خراسان قرار گرفت.

وی افزود: این مقام و منزلت زن است که تبدیل به نماد یک شهری می‌شود، روح شهر قم مقدسه حضرت معصومه(س) است، جان‌مایه حیات حوزه، جهاد و انقلاب ما این بانوی فضیلت و عصمت است، فاطمه معصومه(س) مهاجر الی الله بود که برای پیوستن به برادر خود در ایران به هجرت پرداخت که در میانه راه وفات یا شهادت پیدا کرد و در شهر قم، شهر علم و معنویت به خاک سپرده شد و بارگاه ایشان مشعل هدایت همه شیفتگان ولایت و امامت قرار گرفت که این نشانگر نقش بنیادی یک زن در ایران و جهان است.

آیت‌الله اعرافی گفت: بانوان ما باید از حضرت معصومه(س) الهام بگیرند زیرا زن در منطق اسلام اسیر هوای نفس شهوت‌رانان و ابزار شهوت‌رانی آنچه که در غرب مرسوم است، نیست بلکه واژه زن یعنی فاطمه معصومه(س)، یعنی زینب کبری(س)، یعنی خدیجه کبری(س)، جایگاه، نقش و رسالت اجتماعی زن این است که باید آن را صیانت کنیم، بانوان باید بدانند این نقش تمدنی برای زن در انقلاب اسلامی بازخوانی شده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha