همت بلند و آرمان‌خواهی،راز بزرگی انسان و طلبه آرمانی است

نشست فرهنگی–تربیتی «آرمان طلبگی و طلبه آرمانی» با سخنرانی مدیر مدرسه علمیه حضرت امام صادق (علیه السلام) اردکان در جمع بانوان حوزوی مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا(س) اردکان با هدف تبیین انگیزه و آرمان‌های بلند در مسیر بندگی و طلبگی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین حمید کمالی صبح شنبه دوازدهم مهرماه در نشست فرهنگی–تربیتی با عنوان «آرمان طلبگی و طلبه آرمانی» با استناد به حدیث «إنما الأعمال بالنیات» تأکید کرد: نیت‌های الهی و انگیزه‌های بلند، انسان را به بیداری و حرکت در مسیر بندگی هدایت می‌کنند.

وی انگیزه‌های انسان را از ترس از عذاب و طلب بهشت تا جستجوی مراتب عالی رضوان الهی دسته‌بندی کرد و افزود: طلبه آرمانی کسی است که به کمتر از قله رضوان الهی قانع نیست.

حجت الاسلام و المسلمین کمالی با تبیین فراز «یا فاطمة اشفعی لی فی الجنة» از زیارت حضرت معصومه(سلام الله علیها)، نقش شفاعت اهل‌بیت(علیهم السلام) را در رسیدن به مراتب عالی بهشت یادآور شد و گفت: ورود به بهشت با اعمال نیک ممکن است، اما صعود به درجات عالی آن، نیازمند همت بلند و شفاعت خاص اهل‌بیت است.

وی همت را معیار شرافت انسان دانست و با استناد به حدیث «قدْرُ الرجلِ علی قدرِ همته» هشدار داد که همت کوتاه، فضیلت‌ها را نابود می‌کند.

مدیر  مدرسه علمیه حضرت امام صادق (علیه السلام) اردکان ، حوزه علمیه را ظرفی بزرگ خواند و تأکید کرد: این ظرف باید با آرمان‌هایی چون تربیت یار امام زمان(عج) و احیای شریعت پر شود.

حجت‌الاسلام کمالی تربیت شیعی را مبتنی بر آرمان‌خواهی دانست و طلاب را با ذکر دعاهایی چون «اللهم اجعلنی مجدد دینک» به نقش‌آفرینی در مسیر هدایت و تمدن‌سازی دعوت کرد.

وی در بخش پایانی، به آرمان‌خواهی رهبر انقلاب از دوران کودکی و به الگوگیری از شهید حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و از مادران خواست فرزندانشان را یاران امام زمان(عج) تربیت کنند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha