برگزاری نشست اخلاقی با محوریت رسالت‌های طلبگی در مدرسه علمیه فاطمیه اشکذر

نشست اخلاقی در مدرسه علمیه فاطمیه اشکذر با محوریت رسالت‌های طلبگی و تأکید بر خودسازی، تهذیب اخلاق و نقش طلاب در هدایت جامعه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/یزد، خانم الهه فلاح، مشاور و استاد حوزه در جمع بانوان حوزوی اشکذری با گرامی‌داشت یاد شهید سید حسن نصرالله، ایشان را به عنوان الگویی برجسته برای طلاب معرفی کرد و گفت: سید حسن نصرالله مسیر رشد و تعالی خود را از طلبگی و محیط‌های دینی آغاز کرده و در سن نسبتاً جوانی، حدود ۳۷ یا ۳۸ سالگی، به جایگاه دبیر کلی حزب‌الله لبنان رسید، این موفقیت چشمگیر، نتیجه مستقیم خودسازی مستمر، پایبندی به اصول اخلاقی و عمل پیوسته به رسالت ذاتی یک طلبه است.

وی در ادامه بر اهمیت درک عمیق جایگاه طلبگی در منظومه فکری اسلام تأکید و بیان کرد: طلاب باید به صورت مستمر اهداف، روش‌های تحصیل و تهذیب اخلاقی خود را بازنگری کنند. طلبگی صرفاً یک انتخاب تحصیلی نیست، بلکه یک تعهد وجودی و پیمان الهی است. توجه به این نکته، موجب تحول درونی و عملی در طلاب می‌شود تا هر یک بتوانند نقش خود را در تحقق آرمان‌های دینی و تمدنی در جامعه به درستی ایفا کنند.

مشاور حوزه در پایان خاطرنشان کرد: در زمانی که برخی طلاب هویت و هدف اصلی خود را گم کرده و تحت تأثیر جاذبه‌های دنیوی قرار گرفته‌اند، طلاب متعهد و بصیر وظیفه دارند بیش از پیش به رسالت ذاتی خود عمل کنند. طلاب علوم دینی با اتصال به منبع علم الهی، پتانسیل بالایی برای تأثیرگذاری بر جامعه و هدایت نفوس دارند. شرط اساسی این تأثیرگذاری، طلبگی مجاهدانه است که شامل جهاد علمی، جهاد عملی و جهاد اکبر (مقابله با نفس) می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha