تجدید میثاق طلاب خواهر مدرسه علمیه الزهرا شیراز با آرمان‌های شهدا

نشست بصیرتی ـ سیاسی «میثاق با شهدا» در مدرسه علمیه الزهراء (س) شیراز با هدف تبیین اهمیت شناخت سیره عملی شهدا، تقویت بصیرت طلاب و ارتقای سطح تهذیب نفس و اخلاق طلبگی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/فارس، نشست بصیرتی ـ سیاسی «میثاق با شهدا» در مدرسه علمیه الزهراء(س) شیراز با هدف تبیین اهمیت شناخت سیره عملی شهدا، تقویت بصیرت طلاب و ارتقای سطح تهذیب نفس و اخلاق طلبگی و تأکید بر نقش طلاب در جامعه به‌عنوان حافظان ارزش‌های دینی و فرهنگی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین بهرامی‌نسب رئیس بسیج اساتید، طلاب و روحانیون فارس برگزار شد.

شناخت سیره عملی شهدا، زمینه‌ساز پرورش روح و بصیرت طلاب است

حجت‌الاسلام والمسلمین بهرامی‌نسب در این نشست بر ضرورت شناخت سیره عملی شهدا توسط طلاب و تأثیر آن در پرورش روح و بصیرت‌افزایی تأکید کرد.

وی انس طلاب با قرآن کریم را رمز موفقیت طلبه دانست و با بیان اینکه پرورش روح با عمل به فرامین الهی مقدم بر پرورش جسم است، افزود: رسیدن به این هدف نیازمند بیداری است و گوش شنوا در پذیرش امر به معروف و نهی از منکر، مقدمه این بیداری و نهایتاً پرورش روح در افراد و جامعه می‌شود.

مسئول بسیج طلاب فارس بیان کرد: طلبه برای حفظ ارزش‌های اسلامی باید سه ویژگی را در خود تقویت کند؛ «دین‌دانی» با مطالعه و یادگیری دقیق معارف دینی ، «دین‌داری» با تبدیل آموزه‌های دینی به رفتار عملی ، «دین‌بانی» با حافظ و نگهبان دین در جامعه.

وی در ادامه، کتاب «زن در آینه جمال و جلال» درباره سیره بانو مجتهده امین را جهت هویت‌بخشی به بانوان طلبه معرفی کرد و مطالعه تاریخ را برای افزایش بصیرت طلاب ضروری دانست.

 حجت‌الاسلام بهرامی‌نسب با اشاره به تجربیات تاریخی، خاطرنشان کرد: دشمن همواره نگاه طمع به ایران داشته و با تحمیل جنگ‌ها، قراردادها و ترویج فرهنگ‌های بیگانه در پی تضعیف دین و اخلاق جامعه بوده است.

وی در پایان با تأکید بر اهمیت شناخت سیره عملی شهدا، وظیفه طلاب در جامعه را جهاد تبیین و روشنگری دانست و به‌عنوان نمونه از فعالیت‌های فعالانه شهید شیرعلی سلطانی در قبل و دوران جنگ تحمیلی یاد کرد.

 تهذیب و حلم، لازمه طلبگی است

خانم زهرا احمدی مدیر مدرسه علمیه الزهراء(س) شیراز نیز در نشست تخصصی بصیرتی ـ سیاسی «میثاق با شهدا»، طلاب را به علم‌آموزی همراه با حلم دعوت کرد و تهذیب را از ضروریات طلبگی دانست.

وی حضور در حوزه‌های علمیه و توفیق تحصیل دروس حوزوی را رزقی معنوی توصیف کرد و گفت: این توفیق، همان اجابت دعای همیشگی نمازگزاران در ذکر «اهدنا الصراط المستقیم» است که خداوند برای طلاب محقق ساخته است.

وی با اشاره به برخی شرایط و قوانین تحصیل در حوزه، تأکید کرد: طلبه حقیقی کسی است که در حوزه تنها به دنبال علم نیست، بلکه در جست‌وجوی خداست و برای خودسازی و تهذیب برنامه دارد.

مدیر مدرسه علمیه الزهراء(س) افزود: تقویت تقوا، اخلاق، بینش و بصیرت از لوازم طلبگی است و این امور، بستر تقویت بندگی و رشد معنوی طلاب را فراهم می‌کند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha