«بانوان» پیشران تحولات سبک زندگی هستند/ تاکید بر همکاری فی‌مابین حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س)

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران ضمن تاکید بر همکاری فی‌مابین حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) گفت: سبک زندگی ابزار جدید تحولات فکری و اعتقادی است و بانوان پیشران تحولات آن در مقیاس زندگی محسوب می‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی علیزاده مدیر حوزه‌های علمیه خواهران، در دیدار با خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه‌الزهرا(س) و هیأت همراه که در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران برگزار شد، ضمن اشاره به تعامل فی‌مابین حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) اظهار کرد: حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) همانند دو بال پرواز برای رسیدن به مقصدی به نام «تعامل» هستند که با هم‌افزایی، همکاری و استفاده از ظرفیت‌های یکدیگر، رسیدن به قله‌های موفیقت و فتح نشده را میسر خواهند کرد.

وی ضمن اشاره به همکاری‌های صورت گرفته در جایگاه‌های مدیریتی سابق با مجموعه جامعه‌الزهرا(س) افزود: جامعه‌الزهرا(س) می‌تواند به نماد و الگویی پیشران برای تربیت دینی خواهران در جامعه تبدیل شود که در آینده به موفقیت‌های جهانی و بین‌المللی منجر گردد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی علیزاده گفت: امروزه دشمن بر حالت و دگردیسی مسئله زنان و تحولات اجتماعی آنان حساب ویژه‌ای باز کرده است که شعار «زن، زندگی، آزادی» در سال ۱۴۰۱ نمونه‌ای از آن به حساب می‌آید.

وی با بیان اینکه پیشران تحولات سبک زندگی در مقیاس زندگی، «بانوان» هستند، بیان کرد: سبک زندگی ابزار جدید تحولات فکری و اعتقادی است و بانوان پیشران تحولات آن در مقیاس زندگی محسوب می‌شوند، یعنی آن ریل گذاری معکوس از نظر به عمل و مسیر مهندسی شده از رفتارسازی، عادت سازی و هنجارسازی که به دگردیسی فکری ختم می‌شود و زمانی که فکر تغییر کند، منظومه باورها نیز عوض خواهد شد، خداوند در آیه ۱۰ سوره روم این موضوع را ترسیم می‌نماید؛ «کَانَ عَاقِبَةَ الَّذِینَ أَسَاءُوا السُّوأَیٰ أَنْ کَذَّبُوا بِآیَاتِ اللَّهِ وَکَانُوا بِهَا یَسْتَهْزِئُونَ».

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران گفت: سبک زندگی پدیده بسیار قدرتمندی است که می‌تواند به تعبیری چشم اسفندیار نظام مقدس جمهوری اسلامی و فرهنگ انقلابی ما قرار گیرد، از آنجایی که نوک پیکان این پدیده خواهران و بانوان هستند، دشمنان نیز هوشمندانه در صدد بهره‌بری از این مسئله خواهند بود و اگر در این مسیر به «وحدت کلمه» که یکی از توصیه‌های امام راحل(ره) است، اتفاق نظر نداشته باشیم، خیلی زود دیر می‌شود و فرصت‌ها را از دست خواهیم داد.

خانم برقعی، مدیر جامعه‌الزهرا(س) نیز در ادامه ضمن تبریک انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین علیزاده به عنوان مدیر جدید حوزه‌های علمیه خواهران، به ایجاد یک برنامه‌ریزی منسجم و منظم بین جامعه‌الزهرا(س) و حوزه‌های علمیه خواهران اشاره کرد.

وی گفت: پیشرانی زنان در حاکمیت کشورمان نیازمند ارائه برنامه دقیق است، زمانی که ما از مفهوم بانوی تراز تمدن نام می‌بریم باید خواسته‌هایمان مشخص شود که در جامعه‌الزهرا(س) کارویژه‌هایی برای ارائه این مفهوم شکل گرفته است که امیدواریم با همکاری این دو مجموعه محقق شود.

مدیر جامعه‌الزهرا(س) در پایان نیز به استفاده حداکثری از ظرفیت‌های بانوان اشاره و نسبت به الگوسازی از آنان در جامعه تاکید کرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha