هشدار امام جمعه گچساران درباره جنگ چندلایه علیه زنان و دختران

امام جمعه گچساران با هشدار درباره جنگ چندلایه دشمن علیه زنان و دختران اعلام کرد که حفظ حجاب و عفاف جهاد امروز است و دشمن با تحریف‌های فرهنگی و رسانه‌ای به دنبال استحاله هویت جامعه ایرانی است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عنایت هاشمی‌منش در خطبه‌های نماز جمعه گچساران با هشدار درباره جنگ نرم چندلایه دشمن علیه هویت و ذهن زنان و دختران اظهار داشت: غرب با شعار آزادی به دنبال استحاله فرهنگی و بی‌ثباتی جامعه ایرانی است و سازمان‌های اطلاعاتی غرب سال‌ها از بدن و زیبایی زن به عنوان سلاح نرم در جنگ شناختی استفاده کرده‌اند.

امام جمعه گچساران تأکید کرد: حفظ حجاب و عفاف جهاد مهم امروز است و دشمن عزت و استقلال بانوان را هدف قرار داده است.

وی افزود: پدران و مادران باید نسبت به رفتار و ارتباطات فرزندان خود حساس باشند تا آسیب‌های این جنگ ادراکی به خانواده‌ها وارد نشود زیرا هدف دشمن مشغول کردن جوانان به بی‌ارزشی و بی‌هویتی است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha