نشست علمی تخصصی باعنوان اثر بخشی مطالعه در تقویت حافظه

نشست علمی تخصصی با حضور خانم کتابدار مدرسه علمیه فاطمه بنت اسد سلام‌الله‌علیها بسطام در جمع اعضای کانون پژوهشی در دفتر مدیریت مدرسه علمیه فاطمه بنت اسد س بسطام برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/سمنان، نشست علمی تخصصی باعنوان اثر بخشی مطالعه در تقویت حافظه در جمع اعضای کانون پژوهشی با حضور خانم زهرا نگهبان کتابدار مدرسه علمیه فاطمه بنت اسد سلام‌الله‌علیها بسطام برگزار شد.

خانم‌ شعبانی بیان کرد: این نشست علمی تخصصی باعنوان اثر بخشی مطالعه در تقویت حافظه در جمع اعضای کانون با حضور خانم زهرا نگهبان کتابدار مدرسه در دفتر مدیریت مدرسه برگزار شد.

خانم نگهبان در ابتدای سخنان خود بیان کرد: خواندن یک کتاب، مغز شما را وادار به انجام یک سری تمرینات پیچیده ذهنی می‌کند که در نهایت به تقویت حافظه می‌انجامد که وقتی مطالعه می‌کنید، مغز شما در حال پردازش اطلاعات، تجسم مفاهیم و مرتبط کردن ایده‌های جدید با دانش قبلی است. این فرآیند باعث ایجاد و تقویت سیناپس‌ها(اتصالات بین نورون‌ها) می‌شود، هر چه این شبکه ارتباطی پیچیده‌تر و قوی‌تر باشد، حافظه شما قدرتمندتر خواهد بود.

وی افزود: حافظه فعال مانند میز کار مغز شماست که هنگام مطالعه، شما باید نام شخصیت‌ها، طرح داستان، روابط علت و معلولی و مفاهیم را به‌طور همزمان در ذهن نگه دارید، این کار مستلزم استفاده مکرر از حافظه فعال است و آن را مانند یک عضله تقویت می‌کند.

خانم نگهبان گفت: در دنیای پرازدحام امروز،تمرکز یک موهبت است، مطالعه شما را وادار می‌کند که برای مدتی طولانی‌تر بر روی یک task متمرکز شوید که این تمرین مستمر، توانایی شما را برای جلوگیری از حواس‌پرتی و ثبت اطلاعات در حافظه بلندمدت افزایش می‌دهد.

کتابدار مدرسه علمیه فاطمه بنت اسد سلام‌الله‌علیها بسطام در پایان یادآور شد: مطالعه یک تمرین جامع ذهنی است که حافظه شما را از چندین جنبه تقویت می‌کند، این کار نه تنها دانش شما را افزایش می‌دهد، بلکه شبکه‌های عصبی مغزتان را غنی‌تر، تمرکزتان را عمیق‌تر و توانایی یادآوری شما را قوی‌تر می‌سازد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha