دانش، راهی به سوی رضایت امام زمان است

استاد مدرسه علمیه حضرت زینب کبری سلام‌الله‌علیها بشاگرد، گفت: علم حقیقی زمانی حاصل می‌شود که همراه با عمل باشد و یکی از عرصه‌های ظهور، الفاظ نشردادن علم و آموزش آن به دیگران است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه علمیه خواهران/ هرمزگان، حجت الاسلام و المسلمین مومنی استاد مدرسه علمیه حضرت زینب کبری سلام‌الله‌علیها بشاگرد، با استناد به حدیث امام صادق علیه‌السلام که می‌فرمایند: «لَیسَ العِلمُ بِالتَّعَلُّمِ، إنَّما هُوَ نُورٌ یَقَعُ فی قَلبِ مَن یُریدُ اللّهُ تَبارَکَ وَ تَعالی أن یَهدِیَهُ»،«علم به آموختن صرف نیست، بلکه نوری است که در دل کسی قرار می‌گیرد که خداوند بخواهد او را هدایت کند»، گفت: این علم آموختن وظیفه ماست اما حقیقت علم، یادگیری این الفاظ نیست، اگر مختص به یادگیری الفاظ باشد، فقط علم اندوزی است و تفاوتی با مال اندوزی نمی‌کند.

وی افزود: حقیقت علم، نوری است راه‌گشا، انسان برای رسیدن به آن نور حقیقی علم، در مرتبه اول باید بندگی خداوند را راه و رسم زندگی خود قرار داده و خدا و توسل به اهل البیت کمک گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین مومنی گفت: دومین راه کسب نور علم حقیقی، عمل کردن به دانسته‌ها است، انسان هرچه را می‌آموزد، در زندگی روزمره خود عملی کند و به عرصه ظهور برساند، یکی از عرصه‌های ظهور، الفاظ نشردادن علم و آموزش آن به دیگران است.

وی با استناد به سوره عصر افزود: از خداوند بخواهیم که علم الهی و نور حقیقت علم را به ما عطا کند و این خواستن باید با تمام وجود و جان و دل باشد، از خداوند با جان و دل برای رسیدن به مقصود خود تلاش کنیم و به چیزی که یاد گرفتیم و ایمان داریم عمل کنیم، چراکه طبق آیه شرفیه «إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِی خُسْرٍ إِلَّا الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ» انسان در خسران است مگر اینکه به دانسته و به آن چیزی که ایمان دارد عمل کند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha