غذاهای سرخ کردنی در وعده سحری باعث عطش فرد روزه دار می شود
231336

آقای اجاقی استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر عدم استفاده از غذاهای پرچرب در وعده سحری، مصرف سرخ کردنی ها را باعث ایجاد عطش برای فرد روزه دار دانست.

به گزارش پایگاه خبرگزاری کوثر از استان فارس، به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان کارگاهی با عنوان "بایدها و نبایدهای تغذیه ای در ماه رمضان" با حضور کلیه طلاب در مدرسه علمیه فاطمیه(سلام الله علیها) فسا برگزار شد،.

آقای اجاقی با اشاره به تغذیه در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: به علت کوچک شدن و از بین رفتن رطوبت معده در ماه رمضان،  هنگام افطار نباید معده به سرعت پر شود،  از همین رو بهترین روش استفاده از آب جوش و خرما است و سپس با گذشت ساعتی،  باید غذا را مصرف کرد.

وی نوشیدن آب سرد و یک نفس آب خوردن را از عوامل مهم تشنگی در ماه رمضان برشمرد و افزود:  برای جلوگیری از تشنگی باید از نوشیدنی‌های ولرم و شربت‌هایی هم‌چون تخم‌شربتی، آب و عسل و خاکشیر استفاده کرد.

این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه خوردن گرمی‌ها را برای افراد دیابتی و خوردن شیره کشمش را برای افراد مبتلا به میگرن در ماه رمضان توصیه کرد.

وی با تاکید بر اینکه در وعده سحر، مصرف غذای خیلی چرب و سرخ شده توصیه نمیشود، ادامه داد: در وعده سحر، مردم از مصرف غذاهای بسیار چرب پرهیز کنند؛ چرا که با مصرف این مواد بدن برای سوخت و ساز نیاز به مایعات بیشتر دارد و همین امر سبب تشنگی و عطش می‌شود.

وی در پایان خواب ظهر را برای روزه‌داران توصیه کرد و گفت:  از آن‌جا که خواب ظهر به نوعی برطرف کننده آب و غذای بدن است،  بهتر است افراد روزه‌دار خواب ظهر را در برنامه‌های خود قرار دهند تا تعادل بدن و مکانیسم آن‌ها متناسب باشد.

برچسب‌ها