حسن خُلق پیامبر مردم را به دین جذب می کرد
232749

حجت الاسلام و المسلمين سيدين استاد حوزه گفت: در دنیای امروز که مسئله اسلام ستیزی به ویژه شیعه ستیزی رواج پیدا کرده است توجه به مسئله حسن خلق برای حفظ مردم از دین زدگی اهمیت زیادی دارد.

به گزارش خبرگزاری كوثر از هرمزگان، حجت الاسلام والمسلمین سیدین در درس اخلاق مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) کیش، با اشاره به اهمیت حسن خلق، بیان کرد: حسن خلق از جمله عوامل اثرگذار در جذب است و باید سرلوحه زندگی هر فرد در زندگی او قرار گیرد.

وی به حسن خلق پیامبر اکرم(صلی الله علیه و له) اشاره کرد و افزود: با وجود بی احترامی های زیادی که از جانب برخی از مردم به پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) می شد اما به سبب حسن خلق پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله)، مردم به پیامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) جذب می شدند.

استاد حوزه خاطر نشان شد: در دنیای امروز که مسئله اسلام ستیزی به ویژه شیعه ستیزی رواج پیدا کرده است توجه به مسئله حسن خلق برای حفظ مردم از دین زدگی اهمیت زیادی دارد.

حجت الاسلام والمسلمین سیدین با اشاره به اهمیت رفتارهای صادق بین افراد، افزود: افراد باید از حجاب های کاذب همچون خود برتر بینی به عنوان یکی از آفت های اخلاقی، بین خود و دیگران دوری کنند.

وی، سعه صدر و کنترل خشم را از موارد مهم حسن خلق عنوان کرد و گفت: عدم کنترل خشم، عدم خودنگهداری در برابر رفتار اشتباه دیگران به همراه خواهد داشت.

استاد حوزه با تاکید بر تاثیر بخشی حسن خلق بر فعالیت های گروهی، افزود: با توجه به اینکه انجام کارهای فردی نتیجه لازم را نخواهد داشت، طلاب باید به انجام فعالیت های گروهی با رعایت حسن خلق بین افراد گروه بپردازند.

حجت الاسلام و المسلمین سیدین در پایان اذعان داشت: علت اختلاف های بین مردم، عدم رعایت حسن خلق است، در حالی که ملزم شدن به رعایت حسن خلق و توجه به نکات مشترک و اهداف، اختلاف ها را از بین می برد.

برچسب‌ها