جایگاه حوزه های علمیه خواهران در رشد و پویایی جامعه غیر قابل انکار است
236982

مدیر مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) محمودآباد جایگاه حوزه های علمیه خواهران در رشد و پویایی جامعه را غیر قابل انکار دانست.

به گزارش خبرگزاری کوثر از مازندران، خانم حسینی بیان کرد: حوزه های علمیه پایگاهی برای آشنایی بیشتر با آموزه های دینی و برگرفته از قرآن و سنت است که مکانی برای دانش افزایی و مهارت اندوزی به شمار می رود.
وی افزود: طلبه های حوزه علمیه خواهران باید در دو سنگر مهم  خانواده و اجتماع فعالیت چشمگیر داشته باشند؛ زیرا از یک بانوی طلبه که در عرصه خانواده دارای نقش دختری، همسری و مادری است  و در عرصه اجتماع یک طالب علوم دینی با  وظایف طلبگی متعددی است، انتظار می رود هم موفقیت خود را در خانه و خانواده با توجه به شرایط خاص خود پیگیری کرده و هم با حفظ روحیه زنانگی خود وظایف خطیری را در جامعه به عهده گیرد.
ایجاد محیطی امن برای تحصیل علوم حوزوی برای خواهران و پاسخگویی در عرصه اجتماع دو هدف مهم تأسیس مدرسه است
وی اعلام کرد: موسس مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) محمود آباد هدف تاسیس این مدرسه علمیه  را این گونه بیان کردند: ایجاد  حوزه های علمیه خواهران به عنوان یک پایگاه علمی و دینی در سطح شهرهای توریستی و ساحلی  که میزبان فرهنگ های غیر بومی است، یک امر ضروری است؛ زیرا حوزه علمیه خواهران مکانی امن برای تحصیل علمی و دینی خواهرانی است که دغدغه دین و اثر گزاری آن در اجتماع  و پاسخگویی به شبهات در جامعه را دارند.
مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) محمودآباد 80 طلبه مشغول به تحصیل دارد
مدیر مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) اظهار کرد: این مدرسه فعالیت خود را در دوره عمومی ویژه سطح 2 ، از سال 1390 زیر نظر مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران آغاز  کرده و ساختار آموزشی آن بر مبنای برنامه های ارائه شده از سوی مرکز است
وی اضافه کرد: در حال حاضر 80 طلبه در این مدرسه مشغول به تحصیل بوده و 5 طلبه دانش آموخته دارد که یکی از آن ها در مقطع سطح 3 و در رشته فقه و اصول مشغول به تحصیل است.
وجود مشاوره برای عموم به صورت حضوری و تلفنی و پاسخگوئي به سوالات شرعي
خانم حسینی ادامه داد: ارائه خدمات مشاوره به صورت حضوری و تلفنی در ابعاد مختلف اخلاقی، رفتاری و اجتماعی و خانوادگی و غیره  با بهره گیری از مشاور مجرب این مدرسه، موجب شده تا مشکلات طلاب و غیر طلاب تا حدودی برطرف و یک آرامش نسبی در افراد ایجاد شود.
وی تاکید کرد: پاسخگوئی به سوالات شرعی بانوان به صورت حضوری و بیشتر به صورت تلفنی با استفاده از اساتید احکام این مدرسه، موجب رفع مشکلات احکامی طلاب و شهروندان این شهر شده است.
فعالیت های واحد های مختلف مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) محمودآباد
وی گفت: اعزام 23 مبلغ به دانشگاه ها، مدارس، ارگان ها و سازمان ها در سطح شهرستان  و روستاهای اطراف در مناسبت ها و ایام خاص و همچنین به مناطق جنگی جنوب و غرب ،  کمک به برگزاری جشن ها و مراسمات در سطح شهر، اجرای طرح اتاق کودک در ایام عزاداری سید الشهدا جهت رفاه حال مادران ، تهیه آتلیه کودک و نمایشگاه عفاف و حجاب و دادن هدایایی با اِلمان های حجاب در روز میلاد حضرت فاطمه (سلام الله علیها)، اجرای طرح کتابخوانی  شهید ابراهیم هادی در مدارس و اهدای جوایز ، اطعام دهی ، کمک به سیل زدگان و زلزله زدگان ، کمک به تأمین جهیزیه ، جمع آوری خاطرات کلیه جانبازان و ایثارگران شهرستان ، تشکیل صندوق قرض الحسنه امام رضا(علیه السلام)  از  جمله فعالیت های مهم فرهنگی این مدرسه است.
مدیر مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) بیان کرد: از فعالیت های مهم پژوهشی این مدرسه می توان به تدوین 5 تحقیق پایانی، تشکیل دو هسته پژوهشی اساتید و یک هسته پژوهشی دانش آموختگان، کانون پژوهشی طلاب، کسب امتیاز برتر هسته پژوهشی در استان در سال 94، کسب رتبه برتر یکی از طلاب در جشنواره علامه حلی در سال 95 و نیز کسب رتبه برتر یکی از دانش آموختگان در همایشی با عنوان خشونت در خانواده در سال 97 اشاره کرد.
وی افزود: برگزاری نمایشگاه کتاب، نمایشگاه های دستاورد های علمی و پژوهشی طلاب و اساتید ، معرفی و تهیه نرم افزار های پژوهشی و ایجاد امکان استفاده طلاب از این نرم افزار ها، برگزاری میز گرد ها و کرسی های آزاد اندیشی از دیگر فعالیت های مهم واحد پژوهش این مدرسه است.


 

برچسب‌ها