استاد حوزه با بيان اينكه محور حوزه هاي علميه، تلاوت، ترجمه و تفسیر قرآن باشد، گفت: طلبه پس از فارغ تحصيلي بايد بتواند با قرآن صحبت کند.
به گزارش خبرگزاری کوثر از اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین رضایی در نشست اخلاقی با موضوع«حدودالهی» در جمع طلاب مدرسه علمیه حضرت نرجس(سلام الله علیها) يزدانشهر با اشاره به آيه هفت سوره ابراهيم «إِنَّ عَذابي لَشَديد» گفت: برخی افراد با عقوبت و عذاب متوجه خطای خود می شوند، جای تاسف است که کسی حقوق الهی را رعایت نکند.
استاد حوزه توصيه كرد: سعی کنید همیشه اهل قرآن باشید؛ تا از قرآن و فهم آن بهره ببرید، گناهکاران می گویند، اگر ما عقل و گوش درستی داشتیم، از اهل عذاب نمی شدیم.
حجت الاسلام والمسلمین رضایی دو عامل بدبختی انسان را از منظر قرآن گوش ندادن و استفاده نكردن از عقل بيان كرد و گفت: امام رضا(علیه السلام) فرمودند که«صِدیقُ کُلُ امرِا ءِعَقلُهُ وَعَدُوُهُ جَهلُهُ»، انسان یک دوست بیشتر ندارد و آن عقلش است و انسان یک دشمن بیشتر ندارد و آن بی عقلی او است.
استاد حوزه افزود: اگر قرآن را در فکر و قلبمان نبردیم، علامه دهر نیز که باشیم بی فایده است، آیت الله جوادی آملی و حجت الاسلام والمسلمين قرائتی به واسطه كار با قرآن عمرشان بسیار با برکت است.
وي اظهار كرد: ما انسانها می خواهیم بد عمل کنیم و خوب نتیجه بگیریم که این غیر ممکن است، ما می خواهیم همانند دنیا رفتار کنیم اما خداوند همانند اهل آخرت با ما عمل کند.
حجت الاسلام والمسلمین رضایی بيان اينكه بانو مجتهده امين(ره) قبل از اينكه از دنيا بروند از خداوند فرصت اتمام تفسیر قرآن را خواستند، تصريح كرد: اگر بخواهیم در حوزه های علمیه افرادی همچون بانو مجتهده امین(ره) پرورش یابند، باید با قران مانوس باشیم.
وی گفت: براي اينكه امام زمان(عج الله تعالی) به حوزه ها نظر کنند، باید محور حوزه هاي علميه، تلاوت، ترجمه و تفسیر قرآن باشد، علوم دیگر فرار است، طلبه ای که از حوزه فارغ التحصيل می شود بايد بتواند با قرآن صحبت کند بنابرین قرآن را محور قرار دهید تا زندگی تان رشد کند.
استاد حوزه تصريح كرد: انساني که تعالی روح پیدا کرد، میل به گناه پیدا نمی کند، دیروز، امروز و فردا سه حلقه متصل به یکدیگر هستند، اگر حال امروز من خوب نيست به گذشته من بازمي گردد، که آینده مرا نیز خراب خواهد کرد.