استاد اخلاق مدرسه علمیه کوثر تویسرکان گفت: اموری که در ماه مبارک رمضان ارزش و اثر چند برابر دارد عبارت از زیارت قبور ائمه(علیهم السلام) و امامزادگان(علیهم السلام)، قرائت قرآن، انجام نماز اول وقت و نوافل می شود.
به گزارش خبرگزاری کوثر از همدان ، حجت الاسلام و المسلمین سیف الله بگ محمدی در جلسه اخلاقی-تربیتی مدرسه علمیه کوثر تویسرکان با بیان اینکه روایات فراوانی در مورد برکات ماه مبارک رمضان وجود دارد، افزود: در ماه مبارک رمضان قرار داریم و خداوند را شاکر و سپاسگزاریم که ما را در مسیر توحید خویش قرار داده است.
استاد اخلاق مدرسه علمیه کوثر تویسرکان بیان کرد: از جمله اموری که می توان از روایات جمع آوری کرد، این است که ماه رمضان اولا رفع موانع می کند، دوما ماه کسب نور است، سوما تنها مومنین وارد این ماه می شوند نه مشرکین و کفار و منافقین و چهارما این ماه باعث آمرزیده شدن انسان می شود.
وی در مورد رفع شدن موانع در ماه رمضان اظهار کرد: موانع زیادی در زندگی انسان وجود دارد از جمله کم صبری، کبر، غرور، غیبت کردن و غیره، همچنین روزه ماه رمضان این خاصیت را دارد که موانع را به سمت ضعف بکشد و روح انسان را تقویت کند چنانچه در روایات داریم که به شخص روزه دار در طول روز 30 بار نظر شده و این یعنی اینکه 30 مانع از او برطرف می شود.
استاد اخلاق مدرسه علمیه کوثر تویسرکان با تاکید بر اینکه در ماه مبارک رمضان با انجام برخی از امور می توانیم نورانیت از دست رفته را به دل بازگردانیم و توفیقات انسان زیاد شود و انسان از موانع عبور کند، تصریح کرد: ماه رمضان، ماه کسب نور است و برای کسب نور باید چهار کار عمده انجام دهیم که این امور در این ماه ارزش و اثر چند برابر دارد و این امور عبارت از زیارت قبور ائمه(علیهم السلام) و امامزادگان(علیهم السلام)، قرائت قرآن، انجام نماز اول وقت و نوافل و عبادت شبانه و رفتن به قبرستان و تفکر در خصوص مرگ و قیامت می شود.
وی بیان کرد: ماه مبارک رمضان را نباید کم ارزش بدانیم زیرا لحظه لحظه عمر برای انسان ثبت می شود، همچنین غیر از مومنین وارد این ماه نمی شوند.
وی اظهار کرد: پست ترین عالم، دنیاست، ما آمده ایم که از صفر شروع کنیم و بالا برویم، پس این ماه فرصت بسیار خوبی برای تجدید نظر در زندگی است.
بگ محمدی در ادامه افزود: ایمان چند بخش دارد که تنها روزه نیست، رفع موانع نیز وسیله های بسیاری دارد، و تنها نماز نیست و چیزی که در آمرزش انسان نقش بسزایی دارد و شاید ما چندان به آن توجه نداشته باشیم، حقوقی است که دیگران بر ما دارند، حقوق دیگران بر ما بسیار گسترده است.
وی ادامه داد: هر کس با واسطه یا بی واسطه حقی بر ذمه اش است و کمترین حق دیگران بر ما این می باشد که برایشان دعا کنیم.
وی در پایان گفت: تفکر حجت و دلیل از معصوم دارد؛ اما خیالات و اوهام حجت نیستند و متاسفانه ما در وهم زندگی می کنیم به همین دلیل بزرگان روی کسب معرفت برای رسیدن به کمال بسیار تاکید دارند و راه کسب معرفت و خروج از اوهام این است که اولا برای هیچ چیز ملکیت اعتباری برای خودمان قائل نباشیم، وظایف خود را به درستی انجام دهیم و تمام هم و غم ما رضایت خداوند باشد.