مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(سلام الله علیها ) بم گفت: ملاک موفقیت بانوان طلبه به تقوا، توانمندی علمی و میزان اثرگذاری در جامعه بستگي دارد.
زینب بیدار در گفت و گو با خبرگزاری کوثر افزود: هر یک از اصناف اجتماعی به هدف رفع یکی از نیازهای زندگی انسان پدید آمده است و بدون شک نیاز انسان منحصر در تامین خوراک، پوشاک و آسایش مادی نیست و نیاز غیر مادی انسان به مراتب از نیاز مادیش فراوان تر و اساسی تر است.
وي ادامه داد: در زمان غیبت امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) روحانیان و عالمان دین، وارثان و جانشینان پیامبران هستند و حوزه های علمیه همواره کانون تربیت نخبگان و فرزانگان بوده که رسالت پاسداری از معارف اسلامی و انتشار آن در طول اعصار و قرون را بر دوش داشته اند.
مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(سلام الله علیها ) بم طلبه امروز را رهبر دینی و پیشوای فکری فردای جامعه دانست و افزود: طلاب علوم دینی با هدف سربازی امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و پاسداری از آیین حیات آفرین الهی متاع اندک دنیا را رها و از برخورداری ها و نعمت های آن چشم پوشیده اند و در یک معامله بزرگ با خدا، به سوی حوزه های علمیه که محل تضمین حیات طیبه، سعادت حیات جاودانه اخروی و پرورش سربازان حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است، برای خدمت به اسلام و جامعه اسلامی و این جایگاه بلند رو کرده اند.
مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(سلام الله علیها ) بم، فضا و محیط حوزه را متفاوت از سایر مراکز آموزشی دانست و تصریح کرد: از مهم ترین اهداف حوزه های علمیه خواهران ارتقاي سطح معنوی، تقویت زهد و ایمان، تربیت بانوان عالم، مومن و وظیفه شناس در ایفای نقش مادری و همسری و پاسداری از تحکیم بنيان خانواده، تبلیغ و ترویج فرهنگ معارف اسلام، تحقیق و پژوهش در عرصه علوم اسلامی و راهنمایی و مشاوره در عرصه های فردی، خانوادگی و اجتماعی است.
وی ادامه داد: مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) شهرستان بم در سال 1365 تاسیس شده و 174 طلبه فارغ التحصیل و 122 طلبه ی جاری دارد كه اکثریت فارغ التحصیلان این مدرسه با مدارس دولتی و غیر دولتی، پایگاه های بسیج محلات و ادارات به صورت رسمی و غیررسمی همکاری داشته و همچنین پاسخگوی سوالات شرعی و مشاوره ای مردم می باشند.
وي ادامه داد: مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) شهرستان بم در سال تحصیلی 1399 آمادگی پذیرش 35 طلبه به صورت خوابگاهی و روزانه در مقطع سطح 2 (کارشناسی) را دارد و این حوزه مجهز به کتابخانه، خوابگاه و غيره می باشد.
بیدار افزود: مرکز مدیریت حوزه علميه خواهران به طلابی که مراحل مختلف دروس حوزوی را طی كرده اند، مدارک تحصیلی اعطاء می کند، اگر چه نام این مدارک تحصیلی با مدرک تحصیلی دانشگاه ها متفاوت است اما از تمام جهات با مدارک دانشگاهی برابر مي باشد و به استناد مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی می توانند در مقاطع بالاتر در دانشگاه نیز ادامه تحصیل دهند.
وي ادامه داد: ملاک موفقیت یک روحانی، تقوا، توانمندی علمی و میزان اثرگذاری در جامعه است بدون اينكه به مدرک علمی توجه داشته باشند، همانطور كه جامعه ما نیز از روحانیون انتظار علم، زهد و تقوا دارد.