فعالیت های خواهران طلبه جهادگر تشریح شد
253085

طی نشستی برخط(آنلاین) میان مسئولان معاونت امور حوزه های علمیه خواهران و مدیران حوزه علمیه خواهران استان های گیلان، زنجان و سمنان که صبح امروز برگزار شد، فعالیت های خواهران طلبه جهادگر در مقابله با ویروس کرونا تشریح شد.

به گزارش خبرگزاری کوثر، نشست برخط(آنلاین) با عنوان «امید و انسجام» با حضور مسؤولان معاونت امور حوزه های علمیه خواهران و مدیران حوزه علمیه خواهران استان های گیلان، سمنان و زنجان برگزار شد که در این نشست فعالیت های طلبه های خواهر در مقابله با ویروس منحوس کرونا مورد بحث قرار گرفت.

در ابتدای نشست، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا صابریان، مدیر حوزه علمیه خواهران سمنان، ترس از ابتلاء به ویروس کرونا و وسواس های فکری را اولین مشکل این بیماری دانست و گفت: با شیوع ویروس کرونا، مردم از زندگی اجتماعی خود دور شده و به وسواس های فکری دچار می شدند، اما با تدبیر حوزه های علمیه خواهران و طرح های امید بخشی، طلاب توانستند در این زمینه موثر باشند و تعادل را در جامعه حفظ کنند. 

وی افزود: اولین قدم طلاب در مبارزه با شیوع ویروس کرونا، عضویت در ستادهای مردمی مبارزه با کرونا بود و در ادامه 50 نفر از طلبه های خواهر با حضور در مراکز درمانی، با کادر درمان همکاری های موثری داشتند و در روحیه بخشی به بیماران و کادر درمانی اقدامات مناسبی صورت گرفت.

مدیر حوزه علمیه خواهران سمنان، در ادامه به تشریح فعالیت های دیگر طلبه های خواهر در مبارزه با ویروس کرونا پرداخت و گفت: مشاوره های معنوی به مردم و خانواده هایی که بیماران کرونایی دارند، تهیه و توزیع بروشورهای فرهنگی و اطلاع رسانی بهداشتی، تهیه و تولید اقلام مورد نیاز بیمارستان ها مانند دوخت لباس یکبار مصرف و ماسک، برگزاری جلسات دعا برای معنویت بخشی، تقدیر از طلاب پرستار، برگزاری جشن میلاد ولیعصر درمراکز درمانی از جمله فعالیت های طلبه های خواهر در مقابله با ویروس کرونا بوده است.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین صادقی، مدیر حوزه علمیه خواهران زنجان با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری، عرصه کلی فعالیت های حوزه های علمیه  را فعالیت های اجتماعی دانست و گفت: از ابتدا شیوع ویروس کرونا در استان زنجان، ستادی با شش کمیته تشیل شد که خواهران طلبه در این شش ستاد حضوری چشمگیر و فعال داشتند.

وی افزود: طلبه خواهر در شش کمیته تغسیل، پویش دوخت ماسک؛ پشتیبانی؛ صدای سلامت، فضای مجازی و همیاران سلامت طلاب ساماندهی شدند و فعالیت درخشانی داشتند.

مدیر حوزه علمیه خواهران زنجان با اشاره به فعالیت کمیته تغسیل از 29 اسفند ماه اظهار داشت: این کمیته با هماهنگی مسئولین و وجود موانع بسیار، با دو نفر آغاز به کار کرد و که با گذر زمان تعداد افراد جهادگر افزایش پیدا کرد و هم اکنون تعداد قابل توجهی از خواهران جهادگران تغسیل استان زنجان، خاطرات خود را در قالب دل نوشته ها آماده کرده و در فضای مجازی این دل نوشته قابل دسترس است.

حجت الاسلام و المسلمین صادقی افزود: در کمیته پویش دوخت ماسک، 160 هزار ماسک در انواع مخلتف زیر نظر سازمان علوم پزشکی با رعایت استاندارد ها تولید و در قالب بسته های بهداشتی توزیع شد.

وی با اشاره به فعالیت کمیته پشتیبانی در رزمایش مؤمنانه اظهار داشت: با فعالیت کمیته پشتیبانی در رزمایش مومنانه، مبلغی بالغ بر 25 میلیون تومان جمع آوری و با نظارت و بررسی دقیق میان نیازمندان توزیع شد.

مدیر حوزه علمیه خواهران زنجان افزود: کمیته صدای سلامت، وظیفه پاسخگویی تلفنی و ایجاد آرامش میان مردم را بر عهده داشت و کارشناسان همواره تلاش داشتند تا با مشاوره های مذهبی و دینی، استرس و تنش های به وجود آمده را کنترل کنند.

حجت الاسلام و المسلمین صادقی با اشاره به فعالیت های مجازی طلبه خواهر اظهار داشت: طلبه های خواهر در کمیته فضای مجازی با تولید محتوا در زمینه های بهداشتی و اعتقادی و ارسال آن در پیام رسان های مختلف، فعالیت های تبلیغی درخشانی را رقم زدند.

وی در پایان سخنان خود اظهار داشت: حدود بیست نفر از طلبه های خواهر در کمیته همیاران سلامت، در طرح غربالگری حدود فعالیت داشتند که همچنان نیز این فعالیت ها ادامه دارد. 

در ادامه این نشست آنلاین، حجت الاسلام و المسلمین مرتضی حبیبی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان گیلان اظهار داشت: ویروس کرونا در استان گیلان وضعیت بسیار پیچیده ای را رقم زد که موجب شد تا ما واکنش مناسبی در برخورد با این ویروس داشته باشیم.

وی افزود: فعالیت طلاب خواهر جهادگر استان گیلان در مقابله با ویروس کرونا، در سه محور تولیدی، تشویقی و تجویدی صورت گرفت.

مدیر حوزه علمیه خواهران گیلان با اشاره به توجیه و آموزش طلاب برای ورود به بیمارستان ها اظهار داشت: بعد از آموزش طلاب، جلساتی با مسئولان بیمارستان ها برای ورود طلاب برای تجهیز و تغسیل اموات صورت گرفت که در نتیجه استان گیلان، همزمان با استان قم از اولین استان هایی بود که طلبه های خواهر آن مشغول به تجهیز تغسیل اموات کرونایی شدند که حتی در بعضی از بیمارستان در هر شیفت ده طلبه برای تجهیز اموات آماده به کار بودند. 

حجت الاسلام و المسلمین حبیبی اقدامات حمایتی طلبه های خواهر جهادگر استان گیلان را بسیار درخشان دانست و افزود: در بحث اقدامات حمایتی حوزه های علمیه خواهران استان گیلان، بیش از 5 هزار ماسک توسط طلاب خواهر تولید و در قالب بسته های فرهنگی و بهداشتی توزیع شد.

وی با بیان اینکه از خواهران طلبه‌ای که در تغسیل اموات مشارکت داشتند تجلیل بعمل آمد گفت:  همزمان با تجهیز و تغسیل اموات، طلبه های خواهر در دو بیمارستان مخصوص بانوان، به فعالیت های تبلیغی می‌پرداختند.

در پایان نشست، حجت الاسلام و المسلمین احمدی، مدیر کل پشتیبانی و منابع انسانی حوزه های علمیه خواهران اظهار داشت: طلبه های خواهر در شرایطی که خیلی ها عرصه را خالی کردند، نه تنها در سنگر علم بلکه در سنگر خدمت پیش قدم شدند و پرچم حوزه های علمیه خواهران و حضرت فاطمه زهرا(س) را برافراشته نگه داشتند.

برچسب‌ها