مدير مدرسه علميه فاطميه بندپي بابل گفت:حوزههای علمیه میراث دار تشکیلات عظیم امام جعفر صادق(عليه السلام) هستند كه برای حفظ این میراث گران بها و انتقال آن به نسل های بعد بايد برنامه ای جامع و اصولی داشته باشند.
خانم سیده زهرا ابراهیمیان در گفت وگو با خبرگزاری کوثر از مازندران ضمن تسلیت ایام شهادت امام جعفر صادق (علیهالسلام) بیان کرد: امام ششم شیعیان با توجه به شرایط خفقان سیاسی دوران خود، حوزه علمیهای را با عنوان تخصصی «فقه شیعی» تشکیل داده و آن را تبدیل به یک تشکیلات عظیم فقهی کردند که این مکتب را شاگردان و پیروان حضرت در طول تاریخ اسلام ترویج و گسترش میدهند.
وی تصریح کرد: اهلبیت (علیهمالسلام) در راه تبلیغ دین و ارزشهای الهی، مخاطب شناس بوده و با هرکسی بهقدر فهم و معرفتش سخن میگفتند؛ بنابراین اگر حوزههای علمیه مخاطب شناسی درستی از نسلها داشته باشند، قطعاً برنامههای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی خود را مطابق با ذائقه و سلیقه نسل جدید تنظیم میکنند.
وی اضافه کرد: تنظیم برنامههای حوزه متناسب با نیاز جامعه به معنای تغییر فرهنگ دینی و سبک زندگی اسلامی نیست؛ بلکه همانند تمدن نوین اسلامی ، تبلیغ دین اسلام با توجه با نیازهای دنیای امروز با همان ابزارها و امکانات مدرن و پیشرفته است.
مدیر مدرسه علمیه فاطمیه بندپی بابل گفت: حوزه علمیه در زمان امام صادق (علیهالسلام)، صدای دنیای اسلام و تشیع بود، در حال حاضر هم مدارس علمیه بهعنوان وارثان انبیاء الهی باید در این مسیر گام بردارند؛ زیرا دنیای امروز تشنه معارفی است که فقط آن را در آموزههای دین مبین اسلام میتوان یافت.
وی اعلام کرد: اگر معارف ناب اهلبیت (علیهمالسلام) به جوانان و نوجوانان جامعه معرفی شود، دیگر برای اقناع خود به فرهنگ غرب و سبک زندگی آنها روی نخواهند آورد.
ابراهیمیان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در زمان پذیرش قرار داریم؛ مناسب است در جلساتی که بهمنظور بررسی آسیبها و راهکارهای پذیرش طلاب برگزار میشود؛ حوزه علمیه امام صادق (علیهالسلام) بهعنوان یک مرکز دینی موفق و کارآمد موردتوجه قرار گیرد.