معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان قم با تأکید بر ضرورت راه اندازی شبکه تبلیغ تخصصی دختران اظهار داشت: این شبکه تبلیغ به منظور آغاز فرآیند تربیت دینی دختران از سنین کودکی و نوجوانی با نگاه بلند مدت و شناسایی استعدادهای ویژه در دختران برای تحصیل در حوزه راه اندازی می شود.
به گزارش خبرگزاری کوثر، فهیمه نیک زاد در دیدار با مدیر و معاونان مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران که صبح امروز در سالن نشست های این مرکز برگزار شد اظهار داشت: با بررسی های صورت گرفته در شش ماه گذشته متوجه شدیم که ساختار نظام مندی در حوزه فعالیت های فرهنگی وجود نداشته است و این مسئله در ارتقاء کیفی برنامه های فرهنگی اثرگذار بوده است .
وی افزود: برای خروج از این وضعیت، در اولین قدم شورای فرهنگی در مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم تشکیل شد که این شورا از سه کمیته«فرهنگ و هنر»، «اخلاق و تربیت» و «تبلیغ و ارتباطات» تشکیل شده است .
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان قم در ارتباط با خروجی و دستآوردهای این شورای فرهنگی اظهار داشت: نهایی سازی نظام اولویت برای طرح های فرهنگی، تدوین ساختار و نظام جامع طراحی و تصویب ایده های فرهنگی، تبلیغی و تربیتی و طراحی اطلس فرهنگی متناسب با اقتضائات جغرافیایی از خروجی های این شورای فرهنگی بوده است.
وی با اشاره به ضرورت تعامل اثربخش با مدیران و معاونان فرهنگی مدارس علمیه خواهران اظهار داشت: بازدید اختصاصی از بخش فرهنگی مدارس، برگزاری نشست های فرهنگی با حضور مدیران و معاونان فرهنگی، نظرسنجی از مدیران و معاونان در طراحی برنامه های فرهنگی متمرکز پیش از اجرا، استفاده از نتایج بازدیدها و هم اندیشی ها در جهت تدوین برنامه های پیش رو و ایجاد شبکه ارتباط هدفمند معاونان فرهنگی از اقدامات انجام شده در این زمینه بوده است.
نیکزاد با تاکید بر فعالیت های اثرگذار در تبلیغ تخصصی اظهار داشت: در راستای توانمندسازی و ارتقای کیفی مهارت های معاونان فرهنگی اقداماتی از قبیل: ارزیابی مستند از توانمندی های معاونان و جمع بندی نتایج، دریافت دیدگاه های مدیران در تعیین نظام اولویت در برگزاری دوره های توانمندسازی و ارائه راهکار و مشاوره های حضوری و غیرحضوری به معاونان فرهنگی انجام شده است.
وی با تأکید بر ضرورت راه اندازی شبکه تبلیغ تخصصی دختران اظهار داشت: این شبکه تبلیغ به منظور آغاز فرآیند تربیت دینی دختران از سنین کودکی و نوجوانی با نگاه بلند مدت و شناسایی استعدادهای ویژه در دختران برای تحصیل در حوزه راه اندازی می شود.
وی در پایان با تأکید بر نقش حوزه علمیه خواهران در کاهش آسیب های رفتاری استان قم اظهار داشت: ستاد «کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی» هم اکنون در مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم تشکیل شده است و با تعامل با نهادهای استانی مانند استانداری، بهزیستی، کمیته امداد و ... موفق به تصویب پنج دوره تربیت مبلغ تخصصی مرتبط با آسیب های اجتماعی شده ایم.