مشاور مدرسه علمیه خواهران ریحانه الرسول جزیره قشم گفت: زنان به عنوان مادر و مدیر اقتصادی خانواده نقش اساسی در اصلاح الگوی مصرف دارند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری کوثر از هرمزگان، خانم مرضیه هرمزی در نشست علمی- پژوهشی با محوریت «راهکار های مدیریت اقتصادی زن در خانواده» که به صورت برخط (آنلاین) با حضور طلاب این مدرسه برگزار شد، بیان کرد: تقویت و سلامت اقتصاد خانواده در گرو تعامل مناسب بین اعضای خانواده و اولویتبندی نیاز های اقتصادی است.
مشاور حوزه با بیان آیات ۱۱,۱۰و ۱۲ سوره نوح «فَقُلْتُ اسْتَغْفِرُواْ رَبَّکُمْ إِنَّهُ کَانَ غَفَّاراً یُرْسِلُ السَّمَآءَ عَلَیْکُم مِّدْرَاراً وَ یُمْدِدْکُم بِأَمْوَالٍ وَبَنِینَ وَیَجْعَل لَّکُمْ جَنَّاتٍ وَ یَجْعَل لَّکُمْ أَنْهَاراً» اظهارکرد: استغفار، ترک گناه و توجه به امور معنوی، سبب افزایش روزی و برکات فراوان در زندگی می شود که این موضوع مستلزم دقت و توجه مشترک زن و مرد، به این گونه مسائل در خانه است.
استاد حوزه تصریح کرد: امروزه در برخی خانواده ها مصرف گرایی، وسیله ای برای خودنمایی، تکبر بر اقشار ضعیف تر و بسیاری از رفتار های ناپسند شده، که بر خلاف آن در خانوادههای متدین، زنان با ایمان با توکل بر خدا و قناعت، علاوه بر نظم اقتصادی خانواده خود، به یاری نیازمندان جامعه می شتابند.
وی اضافه کرد: زنان به عنوان مادر و مدیر اقتصادی خانواده، نقش ویژهای در برنامه ریزی و اصلاح الگوی مصرف دارند.
خانم هرمزی ضمن تاکید بر آموزش و مشاوره در امور اقتصادی خانواده بیان کرد: برخی از خانواده ها از عهده ی مشکلات اقتصادی بر نیامده و نیازمند راهنمایی از افراد مجرب، دلسوز و متخصص بوده تا راهکارهای موفقیت را دریافت کنند.
وی ادامه داد: زن در خانواده با در نظر گرفتن حقوق ماهیانه، دوری از تجمل گرایی، مدیریت سبد خرید، پرهیز از اسراف و انجام کار هنری و شغل های خانگی متناسب با روحیه بانوان در محیط خانه همچون خیاطی و بافندگی و غیره می تواند موجب آرامش خانواده شده و فرزندان را در محیطی همراه با آسایش پرورش دهد.
در پایان خانم هرمزی، شکرگزاری، سحر خیزی، خوش خلقی و صدقه دادن را از توصیه های دینی در رفع مشکلات اقتصادی بر شمرد.