مدیر مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها)کلاردشت گفت: سبک زندگی حضرت فاطمه (س) بهترین الگوی جامعه و نقش ایشان در در حفظ ساختار و انسجام خانواده، غیرقابل انکار است
خانم زهرا بحر کاظمی طی گفتگویی با خبرگزاری کوثر از مازندران بیان کرد: حضرت فاطمه(سلام الله علیها) به عنوان عصمت کبرای الهی جزء پنج نفر اصحاب کساء و اهل بیت (علیهم السلام) است که آیه تطهیر درشأن وی نازل شده و به این حقیقت،خود پیامبر(صلی الله علیه و آله) بارها تأکید داشته اند.
وی ادامه داد: امام حسن عسکری(علیه السلام) فرمود ند که ما جمله امامان حجتهای خداوندی بر مردم بوده و مادرمان فاطمه (سلام الله علیها) حجت خداوند بر ما است؛ بنابراین با توجه به این حقایق، دریافت آموزه های فاطمی )سلام الله علیها) اهمیت ویژه ای دارد.
مدیر مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) کلاردشت با اشاره به این که حضرت فاطمه(سلام الله علیها) بنابر مفهوم منطوقی قرآن، برترین زنان عالم است، خاطر نشان کرد: حضرت مريم(سلام الله علیها) داراي كرامت و معیارهایی بوده و به عابده و قدسیه رسیدند، حضرت زهرا(سلام الله علیها) مقامشان والاتر از این بانو بوده و مادر يازده حجت الهي، همسر سيد اوصيا، و شهيده راه حقيقت و دفاع از ولايت و داراي ده ها خصال والا هستند.
وی افزود: سادگي و بي آلايشي زندگي حضرت، كامل ترين نمونه زندگي بوده است، کارهای بیرون منزل با امیرالمومنین و درون خانه با حضرت فاطمه (سلام الله علیها) بود، این امر موجب شادمانی حضرت شد؛ چرا که معتقد بودند که روحیه ی زنان با کار خانه مناسب است. این آموزه مهم فاطمی(سلام الله علیها) برای جوامع بشری است که متاسفانه زنان به جای تحصیل آرامش در خانه، بیرون کشیده شده اند.
استاد حوزه با بیان این که آن بانو فرزندانش را به عبادت تشويق مي كرد و در شب هاي قدر، با كم كردن غذا و اموري مانند آن، سعي مي كرد بچه ها را موفق به شب زنده داري کند، گفت: حضرت زهرا(سلام الله علیها) در دعا ديگران را مقدم مي ساخت و به فرزندانش مي فرمودند که اول همسایه بعد اهل خانه و همه اين مؤلفه ها از نكات مهمي است كه در بحث تربيت فرزندان و ايجاد آرامش روحي و تأمين امنيت اخلاقي اجتماع، اهميت بسزايي دارد.
وی با اشاره به زندگي، مبارزات، رفتار فردي و اجتماعي، شيوه سلوك حضرت در خانه و خانواده و در يك كلام، سيره فاطمي (سلام الله علیها) اذعان داشت: يكي از نمايه هاي اصلي براي دريافت الگوهاي مناسب در سبك زندگي اسلامي در ابعاد مختلف تربيتي، اجتماعي، رفتار فردي و بازتاب هاي مختلف آن، سیره ی فاطمی است كه با بررسي برهه هاي مختلف زندگي آن حضرت، به دست مي آيد.
بحر کاظمی تصریح کرد: جانانه ترین و زیباترین دفاع را فاطمه(سلام الله علیها) از امامت و امام خویش کرد تا آنجا که جان خویش را سخاوتمندانه فدا کرد و تا آخرین لحظه، دست از دفاع از امام خود بر نداشت و تا پاى جان، هیچ کس مانند فاطمه زهرا(سلام الله علیها) عمق و ژرفاى امامت را نشناخت و هیچ فردى چون او در راه تبیین امامت و شناسایى آن و دفاع از امام خویش تلاش نکرد.
استاد حوزه خاطرنشان کرد: حضرت از طرق مختلف براى دفاع از امامت امامان بر حق، سعى و کوشش کرد، گاه با بیان خطبههاى غرّا و روشنگرانه عظمت و فضیلت مقام امامت و شخص امام على(علیه السلام) را آشکار ساخت، گاه هم با منطق و استدلال، امامت دوازده امام را به اثبات رسانده و فوائد و مزایاى بىشمار آن را برشمرده و به دفاع پرداخت تا آنجا که اوّلین شهید راه امامت و دفاع از آن لقب گرفت.