مدیر مدرسه علمیه الزهراء(سلام الله علیها) کلاردشت گفت: انقلاب اسلامی یکی از بزرگ ترین رخدادهای اجتماعی قرن معاصر است که مرزهای طبیعی جوامع را به سرنوشت بومی ملتها را به هم پیوند زده است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران از مازندران، خانم زهرا بحر کاظمی طی گفتوگوی مجازی با خبرنگاران به مناسبت ایامالله دههی فجر بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران یکی از شگفتانگیزترین پدیدههای تاریخ اسلام و ایران است و در عصری شکل گرفت که نظام جهانی به دو قطب، یعنی غرب لیبرالیسم و شرق کمونیسم تقسیم و فضای حاکم بر این دو نظام نیز مملو از شعارها و اندیشههای مادی بود و به همین دلیل مذهب و معنویت جایگاهی در عرصه سیاسی و اجتماعی این دو قطب نداشت.
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی یکی از بزرگترین رخدادهای اجتماعی قرن معاصر است که در جهانی سراسر تغییر و تحوّل، مرزهای طبیعی جوامع را درنوردیده و سرنوشت بومی ملتها را به قوت به هم پیوند زده است.
مدیر مدرسه علمیه خواهران کلاردشت خاطرنشان کرد :انقلاب اسلامی ایران که در سال 1357 با رهبری امام خمینی(ره) به پیروزی رسید، ازجمله پدیدهها و رخدادهای استثنائی و کمنظیر تاریخ ایران است که دامنه تأثیرات فراگیر و شگرفش مرزها جغرافیای ایران را دربرگرفته و به دورترین نقاط جهان نیز رسیده است و این انقلاب بزرگ و شکوهمند که مسیر تاریخ ایران را دگرگون کرد، از یکسو بارقه امیدی در دل مسلمانان و مستضعفان جهان روشن کرد و از طرف دیگر قدرتهای بزرگ و استعمارگر دنیا را بهزحمت و تکاپو انداخت.
وی در پاسخ به این سؤال که چه کنیم تا بیرون از تاریخی که با انقلاب شروعشده، به سر نبرده و در مسیر پایداری انقلاب قدم برداریم بیان کرد: حضور در تاریخی که با انقلاب اسلامی شروعشده و گذشتهی توحیدی ما را به ظهور حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، متصل میگرداند، احتیاج به مراحلی دارد که شناخت جایگاه تاریخی حضرت امام و انقلاب اسلامی جدایی از تاریخی که فرهنگ مدرنیته در مقابل بشر امروز قرار داده است در این راستا ضروری است.
بحر کاظمی اذعان داشت: امروز در آستانۀ چهل و دومین سالروز پیروزی شکوهمندانقلاب اسلامی بوده وانتخاباتی دیگر را هم پیش رو داریم که به فرمودۀ ولیّ فقیه زمانمان،حق و هم تکلیف است؛ لذا برای انجام بهتر تکلیفی که برعهده هریک از ماست شناخت لازم است.
وی تصریح کرد: انقلاب اسلامي از حوزه و از تفكر ديني نشات گرفته است؛ از آنجا كه عالمان ديني بيشترين و اساسي ترين نقش را در هدايت و بسيج توده ها، در براندازي نظام پوشالي و استعماري پهلوي و استقرار جمهوري اسلامي داشته اند، انقلاب اسلامي با نام آنان و حوزه هاي علميه عجين شده است.
مدیر مدرسه علمیه خواهران شهرستان کلاردشت گفت: امام خميني(ره) بارها از حفظ نظام اسلامي سخن گفته و در پيامهاي خود به اندازه اي به اين مسأله اهميت مي داد و روي آن حساسيت داشت، كه محور وصيت نامه سياسي الهي خود را، همين موضوع قرار داده است.
بحرکاظمی حفظ و حراست از نظام جمهوري اسلامي ايران را، اصلي غير قابل انعطاف و از آن به عنوان بالاترين واجب ياد و اعلام کرد: اگر حفظ اسلام يك فريضه الهي است، حفظ اين جمهوري از اعظم فرايض است؛ چرا كه ماندگاری اسلام و اجراي قوانين آن بستگي به حفظ نظام اسلامي دارد و فقدان آن، فرائض آن گونه كه خواسته دین مبین اسلام است انجام نمي پذيرد.