مدير حوزه علميه خواهران استان اصفهان ضمن گراميداشت روز معلم گفت: معلم، هدایتگر جامعه و بسترساز رسیدن انسانها به سعادت و کمال ابدی است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، حجت الاسلام والمسلمين غلامرضا بهرامي، مدير حوزه علميه خواهران استان اصفهان، به مناسبت روز گراميداشت مقام معلم گفت: مبنای دین مبین اسلام و بعثت پیامبر اکرم(ص)، تعلیم و تربیت است و مسأله تربیت و ارائه تعالیم انسانی و الهی به جامعه، مهمترین رسالتی است که بر دوش پیامبران الهی و الیاء خداوند قرار داده شده است. در طول تاریخ بسیاری از پیامبران و اولیاء الله در این مسیر مهم به شهادت رسیده و یا سختیها و ملالتهای بسیاری متحمل شدهاند.
وي با بيان اينكه در هیچ جامعه بشری نمیتوان و نباید مسأله تعلیم و تربیت را نادیده گرفت، گفت: اساس رشد، تعالی و پیشرفت جامعه و قرار داشتن افراد به عنوان تشکیل دهندگان یک جامعه در مسیر تعلیم و تربیت صحیح و دلسوزانه و مفید، نشان دهنده سلامت آن جامعه و تضمینی برای آینده روشن یک کشور است، از این روست که امام خمینی(ره) میفرمایند: «معلمی شغل انبیاء است»، جمله ای که نه از باب تملق یا تعارف، بلکه در باب بیان یک حقیقت مهم مطرح شده است، معلم است که هدایتگر جامعه و بستر ساز رسیدن انسانها به سعادت و کمال ابدی است.
مدير حوزه علميه خواهران استان اصفهان در ادامه افزود: اگر معلمی و استادی در یک عرصه مقدس باشد، دیگر بدیهی است که هم بار این رسالت سنگینتر است و هم اهمیت و ارزش و جایگاه آن بیشتر است. اساتیدی که در حوزههای علمیه مشغول به تدریس معارف اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و ترویج اندیشه نبوی و علوی و تربیت شاگردان مکتب امام صادق(ع) هستند، قطعا بالاترین شئون را دارا هستند و کسی نمیتواند منکر جایگاه مهم آنها در کارگاه انسان سازی و رشد فکری و معنوی به نام حوزه علمیه شود.
وي گفت: اساتید گرانقدر حوزههای علمیه، سنگرداران عرصه تعلیم و تربیت طلاب مهذب و عالم و فاضلی هستند که قرار است نه تنها معلم تربیتی و تعلیمگر جامعه باشند، بلکه قرار است با لحظه لحظه عمر خود بالاترین و با ارزشترین تعالیم عالم بشریت یعنی تعالیم اسلام ناب محمدی را زنده نگهداشته و به مردم منتقل کنند، همین مسأله به خوبی بیانگر جایگاه اساتید حوزههای علمیه است.
حجت الاسلام و المسلمين بهرامي، با اشاره به اينكه امسال شاهد تقارن 12 اردیبهشت ماه سالروز شهادت معلم شهید انقلاب اسلامی، شهید آیت الله مرتضی مطهری و روز معلم با ماه مبارک رمضان هستیم، گفت: ماهی که مبنا و زیرساخت معنوی و فکری آن، انسانسازی و تربیت انسان است، همین موضوع را میتوان به فال نیک گرفت برای رقم زدن ایامی سراسر تعلیم و آموزش اثرگذار و انسان سازی در مدرسه رمضان المبارک.
مدير حوزه علميه خواهران استان اصفهان، با بيان اينكه فرصت تبلیغی موجود و فضای انسانساز و معنوی ماه مبارک رمضان، بستر بسیار مفیدی برای ارائه تعالیم مهدوی و نشر ارزشهای انقلاب اسلامی در سطح جامعه است، افزود: لازم است طلاب و روحانیون و مبلغان خواهر و برادر و مسؤولان حوزههای علمیه، به خوبی از این فرصت کمال استفاده را برای ارائه این مبانی در دستور کار برنامه های خود داشته باشند.
وي اظهار داشت: در کنار رسالتهای خطیر و مهم و ارزنده معلمان و اساتید، نباید فراموش کرد که یکی از مظلومترین اقشار جامعه ما، اساتید حوزههای علمیه هستند. در کنار رسالت مهم و سنگینی که این عزیزان بردوش میکشند، حقیقتا آن چه نه به عنوان حقوق که به عنوان یک حق الزحمه ناچیز به آنها پرداخت میشود، در مقابل تلاشهای علمی و مجاهدتهای شبانه روزی آنها ناچیز است، اما همین مسأله بیانگر روحیه جهادی و تربیت صحیح اساتید حوزه علمیه در بستر مکتب اهل بیت(ع) است که با جان و دل و شوقی بیمثال در مدارس حاضر و به تدریس علوم و معارف اسلام ناب و تربیت شاگردانی برازنده سربازی امام زمان(عج) میپردازند.
مدير حوزه علميه خواهران استان اصفهان در پايان با درود فراوان به روح پاک معلم شهید انقلاب، شهید آیت الله مرتضی مطهری، روز معلم و استاد را به تمام معلمان و اساتید گرانقدر حوزههای علمیه به ویژه بانوان فاضله عالمه حوزه علمیه خواهران تبریک و تهنیت گفت.