باور به ابدیت، رنج و مشقت های دنیا را برای انسان سهل و آسان می کند
276810

استاد حوزه علمیه خواهران ریحانه النبی(س) سنندج، سعادت و شقاوت اخروی را وابسته به عادات و ملکات حاصل از استمرار فعل در حیات دنیوی دانست وگفت: باور به ابدیت، رنج و مشقت های دنیا را برای انسان سهل و آسان می کند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه علمیه خواهران کردستان، حجت الاسلام و المسلمین درویشی، در اولین نشست از سلسله نشست های معاد شناسی، که در فضای مجازی برگزار شد، گفت: یکی از اصول باورهای ما مسلمانان، باور به جهان آخرت هست، باور به معاد، باور به زندگی پس از حیات کنونی است.

وی افزود: یکی از اصول عقاید اسلامی، معاد است، هر چند در ادیان ابراهیمی به بحث معاد اشاره شده است، البته نه در مسیحیت و نه در یهودیت به اندازه اسلام بر بحث معاد تاکید نشده است.

استاد حوزه، تاثیر معاد باوری را در سعادت فرد در حیات پس از مرگ دانست و تاکید کرد: اگر ما با باور به معاد و باور به حساب و کتاب روز قیامت، درست زندگی کردیم، به احدی ظلم نکرده و ایثار هم ورزیدیم، طبعا آخرتمان هم آباد می شود.

حجت الاسلام و المسلمین درویشی، با اشاره به اینکه متاسفانه در طول تاریخ اسلام، آموزه معاد کمتر مورد توجه قرار گرفته و بیشتر بر مسائل حاشیه ای و غیر ضروری آن توجه شده است، گفت: آنچه که آموزه انتظار می تواند ایجاد کند، ایجاد روحیه امید و انتظار پویا و فعال در فرد و جامعه است.

وی ابدیت پیش رو و سعادت و شقاوت اخروی را وابسته به عادات و ملکات حاصل از استمرار فعل در حیات دنیوی و بطن دنیا دانستخاطر نشان کرد: کسی که ابدیت را باور دارد، تمام رنج و مشقت های دنیا برایش هیچ است؛ به هیچ وجه ابدیت را به خاطر دنیا نابود می کند.

 

استاد حوزه تاکید کرد: این اولین نکته در بحث آموزه معاد است که ابدیت در پیش است و این ابدیت پیشرو، در رحم دنیا ساخته می‌شود.

برچسب‌ها