همراهی علم و تقوا برای طلاب ضروری است
278259

مدیر جدید حوزه علمیه خواهران استان کردستان، ضمن بازدید از مدرسه علمیه خواهران ریحانه النبی(س) سنندج، با اشاره به اینکه طلاب باید دو بال علم و تقوا را با هم داشته باشند، اظهار داشت: آموزشی که بدون تزکیه و پرورش باشد، نه تنها برای حوزه مفید نیست، چه بسا مضر نیز باشد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین پیام عبدالملکی، به همراه معاونین خود در مدیریت حوزه علمیه خواهران کردستان، از مدرسه علمیه ریحانه النبی(س) سنندج بازدید و با مدیر و کادر این مدرسه، دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین عبدالملکی، ضمن قدردانی از زحمات  مدیر و معاونان مدرسه، تاکید کرد: حوزه های علمیه برای رسیدن به اهداف خود، بایستی سه فرآیند جذب، آموزش، تربیت و به کارگیری دانش آموختگان را به نحو احسن انجام دهند.

وی افزود: هدف این است که ما نیروی متخصص و کارآمد تربیت کنیم،  متخصص از حیث علمی، تقوایی، اخلاقی، مهارتی و  هر آن چیزی که یک کارشناس نیاز دارد تا بتواند نیاز جامعه را تامین کند.

حجت الاسلام والمسلمین عبدالملکی با اشاره به نیاز جامعه به کارشناسان متخصص دینی، افزود: با وجود اقدام های گسترده، پژوهش های صورت گرفته پاسخگوی نیازهای کشور در حوزه اسلامی نیست و جهت گیری بیشتر حوزه ها برای پاسخگویی به نیازهای نظام و کشور در این زمینه ضروری است.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان کردستان در ادامه ضمن اشاره به اینکه طلاب باید دو بال علم و تقوا را با هم داشته باشند، اظهار داشت: آموزشی که بدون تزکیه و پرورش باشد، نه تنها برای حوزه مفید نیست، چه بسا مضر نیز باشد.

حجت الاسلام والمسلمین عبدالملکی با تاکید بر اینکه طلاب باید پژوهشگر باشند، گفت: اینکه می‌گویم عالم باید علم داشته باشد، علم فقط یادگیری نیست، تتبع و تحقیق نقش ویژه‌ای در عالم شدن طلاب دارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: ما باید در بحث فرهنگی برای فارغ التحصیلان و دانش آموختگان حوزه، برنامه های ویژه ای داشته باشیم و آنها را از حیث توانمندی و محتوا تربیت کنیم.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان کردستان در خصوص فعال کردن مبلغان و توانمندسازی اساتید در زمینه پژوهش، تأکید کرد و گفت: هدف این است که روحیه تفکر و پرسش گری و کاوش برای یافتن پاسخ و خلاقیت و نوآوری در طلاب و اساتید تقویت شود.

برچسب‌ها