مدیر مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت گفت: توجه به میراث اهل بیت(ع) به اذن خدا ضامن استمرار انقلاب اسلامی و استقامت و پیروزی خواهد بود و سستی در این امر، خطایی بزرگ است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم بحرکاظمی در جمع مجازی طلاب، اظهار داشت: حضرت موسی بن جعفر(علیهالسلام ) ملقب به امام کاظم(علیه السلام)، امام هفتم شیعیان است که پس از شهادت پدر بزرگوارشان، امام جعفر صادق(علیه السلام) به امامت رسیدند و از سال ۱۴۸ تا ۱۸۳ به مدت ۳۵ سال رهبری شیعیان را بر عهده گرفتند.
وی افزود: دورانى که حضرت در آن زندگى مى کردند، مصادف با نخستین مرحله استبداد و ستمگرى حکام عباسى بود، این اعمال فشار از زمان امام صادق(علیه السّلام) آغاز شد و تا زمان امام رضا(علیه السّلام) که دوره خلافت مأمون بود، با شدّت هر چه تمام تر ادامه یافت.
مدیر مدرسه علمیه الزهراء(سلام الله) کلاردشت بیان کرد: این فشار سیاسی در دورهاى آغاز شد که پیش از آن امام باقر و امام صادق(علیها السلام) با تربیت شاگردان فراوان، بنیه علمى و حدیثى شیعه را تقویت کرده بودند و جنبشى عظیم در میان شیعیان خود پدید آورده بودند، رسالت امام موسی کاظم(علیه السلام) این بود که در این حرکت علمى، توازن و تعادل فکرى را میان پیروان برقرار کنند.
وی تصریح کرد: امام هفتم به دلیل حلم و بردباری در برابر تجاوزکاران و فرونشاندن غیظ و خشم خویش به «کاظم» ملقب بود و به خاطر لیاقت و شایستگی اش به «عبدصالح» معروف شد.
خانم بحر کاظمی ادامه داد: یکى از مشخص ترین صفات بارز پیشواى هفتم شیعیان، سخاوت آن حضرت بود که در راه خدا مبذول مى داشت و امکانات مالى خود را که محصول دسترنج ایشان و از راه کشاورزى و زراعت عائدشان می شد، در اختیار نیازمندان و فقرا قرار می دادند.
وی با توجه به این صفت بارز امام هفتم(علیه السلام) تاکید کرد: بخشش ها و کرامت هاى آن بزرگوار در اعماق دل هاى مردم ریشه دوانده بود که در مدینه به صورت ضرب المثلى گفته می شد و مردم گاهى در گفتگوهاى خود به یکدیگر می گفتند: «تعجب از کسى است که کیسه بذل و بخشش موسى بن جعفر(علیه السلام ) به او رسیده باشد ولى باز هم اظهار فقر و تنگدستى نماید».
مدیر مدرسه علمیه الزهراء(سلام الله) کلاردشت، خاطرنشان کرد: توجه به میراث اهل بیت(علیهم السلام) به اذن خدا، ضامن استمرار انقلاب اسلامی و استقامت و پیروزی خواهد شد و سستی در این امر خطا و اشتباهی بزرگ و جبران ناپذیر است.