مدیر مدرسه علمیه الزهراء(س) شهرستان خلخال، با تاکید بر نقش خانواده در زمینهسازی فرهنگ مطالعه و بهرهگیری مناسب از فضای مجازی اظهار کرد: والدین پرچمدار رشد فکری و علمی فرزندان هستند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، خانم حبیبه شاهنده در نشست "کتاب، خانواده سالم در فضای مجازی" که به مناسبت گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی در مدرسه علمیه الزهراء(سلاماللهعلیها) خلخال برگزار شد، به تبیین رسالت والدین در فرهنگسازی مطالعه و کتابخوانی در محیط خانواده پرداخت و گفت: مهمترین عامل موثر در ترویج فرهنگ مطالعه و آگاهی در تربیت فرزندان و مصونسازی خانواده، والدین هستند که با الگوهای رفتاری پرچمدار تربیت فکری و رشد علمی اعضای خانواده میباشند.
وی افزود: گشودن دریچههای یادگیری، اندیشهسازی و علاقهمندی، تشویق و ترغیب کودکان و نوجوانان از طریق مطالعه و کتابخوانی، از وظایف مهم والدین در جامعه امروزی میباشد.
مدیر واحد حوزوی خواهران خلخال، با تاکید بر نقش فضای مجازی در ارتباطات امروزی تصریح کرد: در دوران کنونی رسانه و شبکههای مجازی بخش اعظمی از زندگی مردم را تشکیل میدهد و اگر خانواده برنامهریزی و تخصص و مهارت کافی را در این زمینه نداشته باشد، آسیبهای جبرانناپذیر تربیتی به این نهاد مقدس و جامعه وارد خواهد شد.
خانم شاهنده اظهار داشت: محیط خانواده فضای مناسبی برای برنامهریزی و تغییر نگرش و بینش نسبت به ارزشها و هنجارهای رفتاری و اخلاقی میباشد که درصورت عدم آگاهی وصِرف استفاده از فضای مجازی بهعنوان منابع اطلاعاتی، فرهنگهای ناخوشایندی تولید و وارد اجتماع میشود که ارکان خانواده و تربیت فرزندان را با تزلزل مواجه خواهد کرد.
مدرس حوزه علمیه خواهران کتاب را مطمئنترین راه انتقال اطلاعات دانست و گفت: کتاب و مطالعه از گذشته بهعنوان منبع و ابزار انتقال اطلاعات مهم بوده و نقش مهمی در تغییر و دگرگونی جوامع و نهادینهکردن ارزشها و سنتها دارد و نباید با وجود فضای مجازی فرهنگ کتابخوانی در خانوادهها به فراموشی سپرده شود. والدین باید در طول هفته با اختصاصدادن ساعاتی به مطالعه الگوی عملی برای فرزندان و اعضای خانواده در حفظ استفاده کتاب بهعنوان منبع اطلاعاتی مهم داشته باشند.