مدیر مدرسه علمیه الزهراء(س) شهرستان خلخال با اشاره به شخصیت جامع حضرت زینب(س) گفت: ابعاد شخصیتی این بانوی بزرگوار الگوی تمام نمای یک زن مسلمان است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، خانم حبیبه شاهنده در گفتوگو با خبرنگاران، سیره و سبک زندگانی حضرت زینب (سلاماللهعلیها) را حجتی برای بانوان و زنان دانست و اظهار داشت: رسیدن به مقام سعادت و قرب الهی در سایه تمسک به قرآن و عمل به سیره ائمه معصومین(علیهمالسلام) است.
وی افزود: حضرت زینب(سلاماللهعلیها) در علم، پاکدامنی، تقوای ملکوتی و فضیلت، بعد از مادر بزرگوارشان، سرآمد بانوان زمان خویش بوده و مقام علمی و اخلاقی ايشان مورد تأیید همگان میباشد بهگونهای که به ایشان لقب "عالمه غیرمعلمه" و "عابده آل علی" دادهاند.
مدیر مدرسه علمیه الزهراء(سلاماللهعلیها) شهرستان خلخال ادامه داد: عقیله بنی هاشم، عارفه، فاضله، موثقه، فصيحه و شریکهالحسين از دیگر القاب این بانوی عزیز میباشد.
خانم شاهنده با اشاره به اینکه سراسر زندگانی حضرت زينب(سلاماللهعليها) درس برای تمام بشريت بهخصوص زنان است، بیان داشت: عبوديت در مشكلات، تسليم و رضا، شجاعت، بصيرت، ولايتمداری و خدامحوری را از مهمترين ويژگیهای سبک زندگی زينبی میتوان بیان کرد.
این مقام مسئول ادامه داد: مهمترین و حساسترین بخش زندگی عقیله بنی هاشم(سلاماللهعلیها) سفر تاریخی ایشان به کربلا و متعاقب آن اسارت مظلومانه و همچنین رنج سفر و سرپرستی کودکان داغدار و زنان بیسرپرست بود که مدیریت در پیامرسانی و ولایتمداری این بانوی بزرگ بعد از واقعه عاشورا برگ زرینی در تاریخ بشریت میباشد.