استاد حوزه گفت: وظیفه و هدف اصلی ما در ابتدا معرفت حضرت ولیّ عصر(عج) است، که اگر این معرفت نباشد، ما نیز در گمراهی هستیم و خود بیخبریم.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، حجت الاسلام و المسلمین سید محسن دیباجی در نشست مجازی با طلاب مدرسه علمیه الزهراء(سلام الله علیها) کلاردشت اظهار کرد: زمانی که تصور شيء در ذهن انسان، با يكي از حواس پنجگانه ادراکی همراه شود، واژه ی علم به كار می رود، لذا «علم به خدا» گفته نمی شود بلکه واژه معرفت يعني تميز دادن چیزی از غير خودش به کار می رود.
وی افزود: معرفت الهی به سادگی به دست نمی آید، به فرموده ی امام علی(علیه السّلام) حتّی انديشه هاى بلند هم او را درك نمی کنند و هوش و ذکاوت هاى ژرف هم به حقيقتش دست نميابند، لذا وظیفه و تكليف هر شخص، شناخت اسما و صفات الهي در حدّ خود اوست. در روایات داریم که امام را بشناسید، از قِبَل آن، خدا شناخته می شود یعنی شناخت خداوند از طریق اهل بیت علیهم السّلام میسر خواهد بود.
حجت الاسلام و المسلمین دیباجی یادآور شد: خداوند در قرآن كریم می فرمایند: جن و انس را نیافریدم مگر برای اینکه مرا عبادت کنند، عبوديّت، به معناي وابستگي بي قيد و شرط بنده به مولاست، به گونه ای كه هیچ چيزش را از خود نداند و با همه ی وجود، مطيع و تسليم او باشد، نه دنبال تمايل قلبي خود باشد و نه در مقابل مولا، به انديشه ی خود تكيه كند.
استاد حوزه اظهار کرد: مشکل اصلی ما در زمان غیبت، عدم معرفت به امام(علیه السّلام) است، همان طور که عدّه ای ایشان را می بینند، امّا نمی شناسند، لذا وظیفه اصلی ما معرفت حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی) است، که اگر نیست، ما نیز در گمراهی هستیم و خود از آن بی خبریم.