نشست هم اندیشی مدیران و معاونان فرهنگی مدارس علمیه خواهران اصفهان با دبیران کانون های دانش آموختگان
297060

نشست هم اندیشی مدیران و معاونان فرهنگی مدارس علمیه خواهران اصفهان با دبیران کانون های دانش آموختگان با حضور مدیرکل امور دانش آموختگان مرکز مدیریت و مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا بهرامی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، در ابتدای جلسه ضمن تقدیر از مدیران مدارس، دبیران کانون ها و معاونان فرهنگی به دلیل حضور در این هم اندیشی گفت: امروز می خواهیم ترسیمی جدید از کانون دانش آموختگان داشته باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین بهرامی افزود: کانون نهادی است که توسط دانش‌آموختگان یک مدرسه تشکیل می‌شود و هدف از تشکیل این نهاد، استفاده از توان جمع انباشته خواهران حوزوی است که تحصیلات آنان تمام شده و در حال حاضر هیچ جایی مشغول به کار و فعالیت  نیستند.

وی تصریح کرد: در استان اصفهان بیش از هفت هزار دانش آموخته داریم که به دنبال ساماندهی آن ها هستیم.

در ادامه این جلسه مدیرکل امور دانش آموختگان حوزه های علمیه خواهران، با اشاره به ساختار کانون ها و ارتباط آن ها با مدارس گفت: ارتباط صمیمی بین دانش آموختگان در قالب یک تشکل بسیار مفید و ارزشمند است و بهترین بستر برای کار فرهنگی و دینی، همان تشکیل کانون ها است و این امر جدا از بحث هایی است که دفتر تبلیغات و سازمان تبلیغات انجام می دهد، زیرا با تشکیل کانون‌ها گاهی می‌بینیم شهرهای کوچک نیز می‌توانند کارهای موثر داشته باشد.

آقای مرتضی برگستان افزود: در استان اصفهان توانستیم به سرعت ۱۵ کانون را ثبت نام کنیم و از این لحاظ استان اصفهان رتبه اول را در کشور دارد و در این موفقیت قطعا مدیریت نقش داشته است که لازم است از زحمات حاج اقا بهرامی و خانم بهشتی تشکر کنم.

وی به تثبیت کانون ها به عنوان گام بعدی اشاره کرد و گفت: یک چالش جدی این است که همراهی و همدلی بین برخی مدیران مدارس و کانون های دانش آموختگان وجود ندارد. این چالش هم ناشی از استقلال کانون هاست.

مدیرکل امور دانش آموختگان حوزه های علمیه خواهران با اشاره به وظایف ذاتی مدیران مدارس و اهداف کانون ها گفت: ما از شما مدیران مدارس انتظار داریم که کانون ها را حمایت کنید و جایی به اعضای کانون بدهید تا آن ها مقداری از کار های شما را انجام دهند تا بار از روی دوش شما برداشته شود که بتوانید روی کار و وظیفه اصلی تان تمرکز کنید.

آقای برگستان افزود: در کشور بستر های زیادی وجود دارد که ما می توانیم آن ها را به سمت خودمان جذب کنیم و در این خصوص کانون ها می توانند به عنوان منبع پایدار برای مدرسه باشند. اگر مدیر نگاه استراتژیک داشته باشد و به دبیر کانون کمک کند، دبیر هم می تواند بخشی از هزینه های مورد نیاز مدرسه را تامین کند.

برچسب‌ها