استاد مدرسه علمیه الزهراء(س) شهرستان خلخال در نشست علمی این واحد آموزشی عنوان کرد: امروزه بزرگترین مشکل در حریم خانواده، نبود تقوا است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، حجتالاسلاموالمسلمین هادی اخگری در نشست علمی برخط(آنلاین) مدرسه علمیه الزهراء(سلاماللهعلیهم) شهرستان خلخال با موضوع "کارکردهای تقوا و خودسازی در خانواده از دیدگاه قرآن کریم"، اظهار داشت: خانواده در هر جامعهای کوچکترین و در عین حال مهمترین و سرنوشتساز ترین نهادهاست که بایستی اصول و مبانی آن با دقت تشریح شود.
وی با بیان اینکه تقوا و خودسازی در خانواده ثمره و کارکردهای مادی و معنوی فراوانی دارد، تاکید کرد: معنای ساده تقوا که ریشه روایی نیز دارد، انجام واجبات و ترک محرمات است.
مدرس مدرسه علمیه الزهراء(سلاماللهعلیها) شهرستان خلخال با تاکید بر رکنبودن تقوا در خانواده گفت: در قرآن کریم به همان اندازه که از ایمان و عمل یاد شده، از تقوا نام برده شده است و با دقت در آیاتی همچون آیه ۱۲۸ سوره نساء و آیات ۲۳ و ۲۵ سوره قصص و آیات دیگر، میتوان به اثر مهم و فوقالعاده تقوا در پیشبرد اهداف خانوادگی پی برد.
حجتالاسلاموالمسلمن اخگری با بیان اینکه امروزه جوامع در مورد جایگاه خانواده با خطای شناختی مواجه است و باید دیدگاه خود را نسبت به اهمیت و نقش آن در سرنوشت ملتها اصلاح کرد، افزود: در این آیات به ترتیب مفاهیمی از قبیل پرورش فرزندانی پاک و الهی توسط زنان، کنترل خواستههای نفسانی بوسیله تقوا، ارزشمند تلقیکردن حریم میان زن و مرد، اشتغال زن به شرط رعایت کامل عفت و غیره بهعنوان کارکردهای تقوا میباشند.
استاد سطوح عالی حوزههای علمیه، آثار اجتماعی تقوا در جامعه را مهم دانست و تاکید کرد: بهرهمندی از هدایت قرآن، برخورداری از رزق و برکات الهی، رهایی از مشکلات و آسانشدن امور و بهرهگیری از نصرت الهی از آثار و برکات تقوا در جامعه و زندگی فردی است.