استفاده از ظرفیت‌ حوزه علمیه خواهران برای رونق فناوری‌های فرهنگی
301930

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با اشاره به ظرفیت خوب حوزه‌های علمیه خواهران در سطح استان گفت: از این بستر و ظرفیت‌ها برای انجام مأموریت‌ها و رونق فناوری‌های فرهنگی و خلاق استفاده خواهیم کرد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام و المسلمین غلامرضا بهرامی در بازدید از خانه فناوری‌های فرهنگی اصفهان وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی، اظهار داشت: حوزه علمیه خواهران در اصفهان بسیار گسترده است؛ در حال حاضر شش هزار طلبه در این حوزه مشغول به تحصیل هستند و هفت هزار نفر هم فارغ‌التحصیل شده‌اند.

وی افزود: بسیاری از این بانوان فعالیت های اثرگذار اجتماعی دارند که فعالیت ۲۵۰ نفر در آموزش و پرورش و ۲۵۰۰ نفر مبلغ فعال، گواه این ادعاست.

حجت الاسلام و المسلمین بهرامی، با اشاره به اینکه حوزه علمیه خواهران در کل استان اصفهان دارای ستاد، پایگاه، طلبه و استاد است، گفت: از این بستر و ظرفیت‌ها برای انجام مأموریت‌های فرهنگی استفاده خواهیم کرد.

ظرفیت‌های خلاق بسیاری در حوزه علمیه خواهران نهفته است

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان ادامه داد: ظرفیت‌های خلاق بسیاری در حوزه علمیه خواهران نهفته است و این امکان و استعداد پشت‌پرده‌ای است که بعضا ما پس از چندسال مدیریت حوزه، از آن اطلاع کامل نداریم، طلاب به عرصه های نویسندگی، پژوهشگری، گرافیک، نقاشی، طنزنویسی و بسیاری از رشته های مهم و مورد نیاز ورود کرده‌اند، اما به علت بی اطلاعی از این ظرفیت‌ها، از آنها استفاده نمی‌شود، این افراد، مهره‌های ارزشمندی برای انجام مأموریت‌های مورد نیاز ما هستند که باید شناسایی شده و از توانایی آنها استفاده شود.

وی به بازدید از خانه فناوری‌های فرهنگی اصفهان اشاره کرد و گفت: تعدادی از بانوان فعال در این مرکز، طلبه بودند که این نشان از وجود چنین ظرفیت هایی در حوزه علمیه خواهران است که بخشی از آنها گرفتار مشکلات اقتصادی هستند و نبود منابع مالی، مانع فعالیت آنها شده است.

حجت الاسلام و المسلمین بهرامی ادامه داد: طلاب به ویژه در تولید محتوا می‌توانند کمک کننده باشند، بنابراین باید عرصه‌های موردنیاز، اطلاع‌رسانی شود تا محتواهای مورد نیاز تولید گردد، بنابراین ما نیز برای کمک در امر اطلاع رسانی از طریق سامانه‌های در اختیار، اعلام آمادگی می‌کنیم.

وی پیشنهاد داد: حوزه علمیه خواهران بستر مناسبی برای کار فرهنگی در سطح استان و شهرستان ها دارد و خواهران طلبه در بخش تولید محتوا، ایده‌پردازی و طراحی می توانند کمک رسان باشند، حتی امکان استفاده از ظرفیت حوزه علمیه قم هم برای ملی کردن این برنامه‌ها وجود دارد تا فناوری‌های خلاق، رونق بیشتر بگیرند و طلاب ما هم از منافع آن بهره‌مند شوند.

حجت الاسلام والمسلمین صادق امینی، رئیس خانه فناوری‌های فرهنگی اصفهان، وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در این بازدید، ضمن بیان ضرورت حمایت از ایده های نوآورانه حوزویان، گفت: از ظرفیت های حوزوی استقبال می کنیم.

وی پل ارتباطی طلاب و روحانیون دارای ایده را سامانه noavari.dte.ir بخش ثبت ایده معرفی کرد.

برچسب‌ها