«شاخصه های اخلاق فردی از منظر قرآن‌ و نهج‌البلاغه» چیست؟
304160

طلبه موسسه آموزش عالی فاطمه الزهرا(س) اصفهان، از پایان نامه خود با عنوان «شاخصه های انسان سالم در بُعد اخلاق فردی از منظر قرآن‌کریم و نهج‌البلاغه» دفاع کرد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم زهرا امیری، طلبه موسسه آموزش عالی فاطمة الزهرا(س) اصفهان، از پایان نامه خود با عنوان «شاخصه های انسان سالم در بُعد اخلاق فردی از منظر قرآن‌کریم و نهج‌البلاغه» با راهنمایی آقای مهدی حبیب اللهیان و داوری آقای رضا مهدیان فر دفاع کرد.

خانم امیری در دفاع از پایان نامه خود گفت: یکی از مسائل مهمی که در قرآن‌کریم و نهج‌البلاغه بر آن تأکید شده‌است، بحث از اخلاق فردی، اصول و شاخصه های آن است.

وی ادامه داد: مقصود از اخلاق فردی، فضائلی است که در محدوده روابط فرد با خود یا با خداوند مورد مطالعه قرار می گیرد. اخلاق فردی تأثیرات چشمگیری در سلامت روانی، معنوی و رفتاری انسان داشته و از این‌رو بررسی شاخصه های سلامت اخلاق فردی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

خانم امیری اظهار کرد: پژوهش حاضر در پی یافتن پاسخی برای این پرسش است که شاخصه‌های سلامت انسان در بُعد اخلاق فردی از منظر قرآن‌کریم و نهج‌البلاغه چیست.

وی ادامه داد: پژوهش حاضر یک مطالعه کتابخانه ای است که در آن شاخصه های انسان سالم از بُعد اخلاق فردی در قرآن کریم و کلام امام علی علیه السلام بررسی شده است و سعی شده از قرآن و نهج البلاغه و غررالحکم استفاده گردد.

طلبه موسسه آموزش عالی فاطمة الزهرا(س) اصفهان،
 گفت: یافته های تحقیق نشان داد که سلامت یک مفهوم کلی و شامل اجزایی مثل سلامت جسمی روانی، معنوی و رفتاری است و یکی از اجزا مهم آن که متاسفانه کمتر مورد توجه قرار گرفته بعد معنوی و اخلاق است که این موضوع در سلامت کلی فرد، تاثیر بسزایی دارد، چنانچه این اجزاء سلامت باهم رشد موزون و همگونی نداشته باشند، نمی‌توان به یک سلامت نسبی و مطلوبی دست یافت، شخصیت و رشد اخلاقی یک بخش مهمی از شخصیت فرد است که در بسیاری از موارد تعیین کننده نوع رفتار و تعامل فرد با خود و دیگران است.

برچسب‌ها