اهمیت اخلاق در فعالیت مدیران مدارس علمیه خواهران
306634

مدیر حوزه علمیه خواهران اصفهان با اشاره به اهمیت اخلاق در حوزه علمیه گفت: سهم اخلاق مداری و اخلاق منشی، در حوزه علمیه بسیار موثر و کارساز است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا بهرامی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، در دوره مفتاح 1 که با حضور مدیران جدید مدارس علمیه خواهران استان اصفهان برگزار شد، با اشاره به اهمیت اخلاق در حوزه علمیه گفت: سهم اخلاق مداری و اخلاق منشی در حوزه علمیه بسیار موثر و کارساز است.

وی در ادامه افزود: مدیری که درب اتاقش به روی همه طلبه ها باز است، مشکل طلبه را درک می کند، دست او را می گیرد و همدلی می کند، مدیری که قبل از اینکه ضابطه حاکم باشد، خدا بر دل او حاکم است، مدیر تراز حوزه علمیه است.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، خاطرنشان کرد: مدیر حوزه علمیه ضمن تسلط به ضوابط آموزشی فرهنگی و پژوهشی، باید مزین به اخلاق دینی باشد، کسی که با ایمان به خدا، عمل صالح انجام می دهد خدا او را محبوب دل مردم قرار می دهد.

حجت الاسلام والمسلمین بهرامی در ادامه اظهار کرد: اول خودمان عمل کنیم، سپس دیگران را توصیه به کار خیر کنیم، مدیران مسؤولیتی را به عهده گرفته اند که همان مسؤولیت انبیا و اولیای الهی است. مدیر حوزه علمیه باید ساده زیستی را با رفتار، به طلبه آموزش دهد.

وی با بیان اینکه همه مدیران و مسؤولان حوزه علمیه باید اهل خیر باشند، تصریح کرد: قانون مداری بسیار خوب است ولی برخی مواقع باید انعطاف داشت، هیچ کاری خیری بهتر از طلبه پروری نیست که با طلبه پروری شخصیت طلبه ایجاد می شود و اول در خانواده خود موثر است و سپس برای کار فرهنگی در جامعه موثر خواهد بود. ما به برکت قرآن و اهل بیت(ع) دستمان برای کارهای فرهنگی پر است و وظیفه سنگینی بر عهده داریم.

برچسب‌ها