معاون پژوهش مرکز تخصصی نرجس خاتون(س) شاهین شهر، زندگی جاودانه را از آرزوهای بشر در طول تاریخ عنوان کرد و گفت: از مهم ترین راهکارهای ماندگاری انسان در تاریخ، انجام تحقیق و پژوهش مفید و مکتوب کردن آنهاست.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، شاهین شهر/ خانم مریم ملک محمدی، در نشست پژوهشی با عنوان «همگام با پژوهش، همراه با تعالی»، در جمع طلاب مرکز تخصصی نرجس خاتون(س) شاهین شهر، با استناد به آیه ۶ سوره مبارکه حجرات، اهمیت و ضرورت تحقیق و پژوهش را تبیین کرد و انجام تحقیق را عاملی برای مصونیت از آسیب رساندن به دیگران و راهکار کلیدی برای حفظ از پشیمانی در انجام فعالیتها و کارهای انسانی بیان کرد.
وی در ادامه افزود: زندگی جاودانه و ماندگار، همواره از آرزوهای بشر در طول تاریخ بوده و برای تحقق این آرمان، اقدامات متفاوتی را انجام داده است، درحالیکه از مهم ترین راهکارهای ماندگار شدن برای انسان، انجام تحقیق و پژوهش مفید و مکتوب نمودن آنهاست.
معاون پژوهش مرکز تخصصی نرجس خاتون(س) شاهین شهر اظهار کرد: زندگی علمای بزرگی همچون بانو مجتهده امین صاحب تفسیر مخزن العرفان، علامه طباطبایی، نویسنده تفسیر شریف المیزان فی تفسیر القرآن و شهید مطهری فیلسوف و محقق معروف معاصر، دلیل روشنی بر این ادعاست. کتب و تالیفات ایشان مدتها، منبع رجوع و تحقیق بوده و یکی از عوامل مهم ماندگاری نام و یاد ایشان است.
وی افزود: تاکید حوزه های علمیه بر تربیت پژوهشگران کارآمد است که با انجام پژوهشهای کاربردی، نیازهای جامعه را از متن و بطن دین پاسخ دهند.
خانم ملک محمدی تصریح کرد: وجود جشنواره های متنوع مثل جشنواره علامه حلی و جشنواره رشد، بستر مناسبی برای ثمربخشی تحقیق و پژوهش فردی و گروهی فراهم نموده است.
وی در پایان با معرفی و تقدیر از فعالیتهای ارزشمند طلاب پژوهشگر این مرکز تخصصی، به معرفی همایشهای پژوهشی جدید پرداخت.
نظر شما