به همت معاونین فرهنگی مدارس علمیه شهرستان های ساوه، زرندیه و غرق آباد، نشست مهارت افزایی معارف فاطمی در مدرسه علمیه فاطمه زهرا(س) ساوه برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، ساوه/ در نشست مهارت افزایی معارف فاطمی که با حضور مدیران، اساتید و کادر مدارس در مدرسه علمیه فاطمه زهرا(س) ساوه برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا ابوالحسنی با اشاره به انواع فتنه ها علیه کانون تشیع، گفت: دشمنان از ابتدای تاریخ اسلام تاکنون برای نابودی شیعه برنامه ها و اهداف فراوانی را پیاده کرده اند اما مهم این است که بدانیم چه کسانی از محیط فتنه بارهایی بسته اند.
وی با تاکید بر اهمیت شناخت آسیب های زمانه و چاره اندیشی از برون رفت این آسیب ها یادآور شد: زمان شناسی، ترکیبی از جریان شناسی، پدیدار شناسی و تاریخ شناسی و دشمن شناسی است و همه این مباحث با جهاد تبیین و روشنگری محقق خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین ابوالحسنی ضمن بیان تفاوت نگاه ها به سیره حضرت زهرا سلام الله علیها ابراز داشت: سه انگاره اسطوره سازی (افراط)، نگاه تقلیل گر (تفریط) و اسوه پذیر بودن حضرت زهرا (تعادل) در نگاه به زندگانی ایشان یافت می شود که نگاه تعادل و اسوه پذیر بودن حضرت، مد نظر شیعه است.
پژوهشگر معارف فاطمی در ادامه مباحث خود به انواع شیعه ستیزی دشمنان در طول تاریخ اشاره کرده و اهداف غصب فدک و علل سیر این اهداف از زمان شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها تا فتنه های اخیر را بیان و خاطرنشان کرد: در مباحث دینی، تربیتی و علمی باید هم عقل را سیراب کرد هم قلب و احساس را تا به لحاظ بینشی و انگیزشی به درجه اقناع رسید.
نظر شما