مهم‌ترین راه مصون ماندن زنان و دختران از هرگونه انحراف فکری و رفتاری، تأسی از سیره فاطمی است

مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) کلاله گفت: ایام فاطمیه یک برهه زمانی سرشار از معارف و علوم است که درک صحیح این ایام می‌تواند الگوی زنان و رهروان حضرت باشند و مهم‌ترین راه برای مصون ماندن زنان و دختران، از هرگونه انحراف فکری و رفتاری با تأسی جستن از آن حضرت ممکن خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، کلاله/ خانم ام البنین سادات میرعرب در آخرین روز ایام فاطمیه در جمع کارکنان مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) بیان کرد: شخصیت وجودی و مقام معنوی حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) به اندازه‌ای وسیع است که درک وسعت و عمق آن بدون تأمل و تدبر در سیره ایشان ممکن نخواهد بود.

وی افزود: ایام فاطمیه یک برهه زمانی سرشار از معارف و علوم است که درک صحیح این ایام می‌تواند بزرگ‌ترین درس‌ها را به زنانی بدهد که می‌خواهند رهرو حضرت باشند.

مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اذعان کرد: توجه به این معارف و تبیین اهدافی که در سیره رفتاری حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) بوده است، می‌تواند عالی‌ترین مفاهیم را که در هیچ یک از بزرگ‌ترین مکاتب مادی وجود ندارد را به روح تشنه بشری القا کند.

خانم میرعرب ادامه داد: نسل امروز به دلیل فاصله زمانی از حیات حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) و همچنین عوامل تأثیرگذار در ذهن و روان انسان کمتر فرصت مطالعه و شناخت ابعاد وجودی حضرت را دارند.

وی افزود: درک عظمت وجودی حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) برای همه افراد در یک سطح ممکن نیست؛ لذا ضروری است افرادی صاحب اندیشه و درک به این امور پرداخته و نتیجه بررسی‌های خود را در اختیار زنان این سرزمین قرار بدهند، تا همه به این شناخت دست پیدا کنند.

مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) ادامه داد: مهم‌ترین راه برای مصون ماندن زنان و دختران، از هرگونه انحراف فکری و رفتاری با تأسی جستن از بانوی والا مقام حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) ممکن خواهد بود.

خانم میرعرب اظهار کرد: اگر نسل جوان امروز و زنان، عمق این عبارت را درک کنند که خشم و رضایت کبریائی در گرو خشم و رضایت حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) است، به این مهم دست پیدا خواهند کرد که جایگاه زن در اسلام به اندازه‌ای برجسته است که هیچ یک از مدافعان  حقوق زن در جهان نمی‌توانند چنین جایگاهی را برای زن قائل شوند.

وی درباره یکی از ابعاد وجودی حضرت که نمونه رفتاری برای زنان امروز است، بیان کرد: فرهنگ قناعت حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها)، که در عین برخورداری از امکانات دنیوی با روحیه قناعت، داشته‌های خود را در جهت تأمین نیاز دیگران صرف می‌کرد، مانند دارویی قوی برای مصرف‌گرایی است.

مدیر علمیه فاطمه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) ادامه داد: برقراری رابطه معنوی با معبود نیز یکی از قوی‌ترین ابعاد شخصیتی حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) است، وقتی مادر در خانواده مفهوم بندگی کردن را به خوبی درک کرده و آن را به مقام اجرا درآورد، اهل آن خانواده دیگر به دنبال بندگی کردن برای غیر خدا نمی‌روند.

خانم میرعرب در پایان به آخرین بعد از ابعاد وجودی حضرت در گفتار خود، به دفاع از ولایت اشاره و بیان کرد: حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) با این‌که بعد از پیامبر، زمان کمی از دوران امامت امام علی(علیه‌السلام) را در قید حیات بودند، با حضور پر رنگ خود حجت را برای زنان تمام کردند، و با ایجاد روشن‌گری و بصیرت مسئولیت امروز ما زنان و دختران را در دفاع از ولایت فقیه تبیین ساختند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha