کارشناس حوزه و دانشگاه گفت: تبیین یکی از نام های قرآن است، "هذا بیانُ للناس" و پیامبر عظیم الشان اسلام برای تبیین بیان الهی برانگیخته شدند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم زهرا شرف الدین، کارشناس حوزه و دانشگاه، در جلسه ای با حضور تعدادی از دانشجویان و طلاب، با اشاره به موضوع "نقش وحدت حوزه و دانشگاه در فرآیند جهاد تبیین و ارائه راهکارهای کاربردی و موثر در تحقق آن" اظهار داشت: جهاد به معنای تلاش و کوشش در نهایت ایثار و فداکاری است؛ جهاد تبیین یک فریضه فوری، عینی و عقلی است که مخاطب آن عموم مردم هستند.
وی ادامه داد: آنچه در جهاد تبیین مدنظر است، زدودن غبار بدفهمی، تحریف و کج فهمی ها از مفاهیم و معارف انقلاب اسلامی و فهمیدن تحلیل های نادرست، غلط و منحرف از رویدادها و پیشگیری از دریافت نادرست است؛ پیامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) نیز برای تبیین حقایق عالم، وجود انسان و ظرفیت های انسانی آمده اند؛ تبیین یکی از نام های قرآن است (هذا بیانُ للناس) و پیامبر عظیم الشان اسلام برای تبیین بیان الهی برانگیخته شدند.
خانم شرف الدین بیان کرد: تبیین یکی از راه های جذب حداکثری در برابر طرد و رانده شدن کسانی است که احیاناً برداشت صحیحی از حقایق انقلاب و جامعه ندارند و بر اثر تبلیغات و القائات نادرست، دچار تحلیل غلط از واقعیت شدند؛ انقلاب اسلامی نتیجه تبیین گسترده از امام و خط رهبری است که مبنای تفکر اسلامی بود.
وی خاطرنشان کرد: جهاد تبیین باید اثربخش باشد، یعنی حسابگرانه و طبق برنامه عمل شود؛ در تبیین اثربخش باید به ظرفیت ها، متعلق مخاطب، باورپذیری و مستدل بودن آن توجه کرد.
خانم شرف الدین تصریح کرد: جهاد تبیین را می توان به صورت حضوری، چهره به چهره و در قالب های مختلف هنری اعم از سرود، نقاشی، تئاتر و کاریکاتور و به صورت مجازی انجام داد.
کارشناس حوزه در پایان افزود: برای اثرگذاری بیشتر جهاد تبیین در جامعه نیاز هست دو قشر مهم جامعه یعنی حوزویان و دانشگاهیان مرتبط و هماهنگ با هم کارها را پیش ببرند؛ دانشجویان در بسیج دانشجویی و تشکل های دانشجویی با ارتباط با حوزه البته نه فقط مسئولین بلکه طلاب نیز این امر مهم را اجرا کنند.
نظر شما