معاون پژوهش مدرسه علمیه حضرت نرجس(س)ساری گفت: بانوان طلبه در کسب امتیازات پژوهشی و موفقیت های اجتماعی موفق بوده و عملکرد علمی قابل توجهای دارند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم سمیه عبدی با اشاره به قدمت دیرینه امر پژوهش در حوزه علمیه بیان کرد: طلاب علوم دینی در حوزه های علمیه بر اساس آیه شریفه «لِیَتَفَقَّهُوا فِی الدِّینِ» در سوره مبارکه توبه در جستجوی روشن شدن حقایق دین و هستی هستند، اما آموزش بعضی دروس به تنهایی، راه رسیدن به حقیقت را برای آنها هموار نخواهدکرد.
وی تصریح کرد: پژوهش با عناوین مختلف، در حوزه های علمیه، قدمتی عمیق دارد اگر چنین نبود، محققان، مفسران، متکلمان و فیلسوفان بزرگی چون علامه حلی، علامه مجلسی و بزرگانی دیگر به همراه آثار گرانقدرشان، تقدیم جامعه نمی شد.
خانم عبدی افزود: مبرهن است که فعالیت های آموزشی درصورتی موفق و مولد علم خواهد بود که هم راستا با فرایند پژوهشی باشد، مساله مهم ولازم، تقویت روحیه کنجکاوی، پرسشگری، تفکر و خلاقیت با رعایت شرایط و آداب اسلامی در میان بانوان طلبه است.
وی ادامه داد: دراین راستا، مدیریت حوزه های علمیه خواهران، به صورت هدفمند و متمرکز، آموزه های مهارت پژوهشی گوناگونی را به صورت گام به گام در کنار دروس آموزشی، تعبیه کرده تا طلاب بتوانند با اتمام دروس آموزشی، متناسب با سطوح علمی خود، اقدام به تولید محتوا در قالب تحقیقات و مقالات پایانی، کتاب، ارائه مقالات به همایشات و جشنواره های ملی و بین المللی و...داشته باشند.
معاون پژوهش مدرسه علمیه خاطرنشان کرد: کسب این امتیازات موجب گشت تا این بانوان، در عرصه های مختلف علمی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی صاحب سخن، ایده و موفقیت گردند و دختران و بانوان علاوه بر حفظ ارزش های خانوادگی، با تعلیم و تفقه در دین و آموزه های آن در حوزه های علمیه، در جامعه نیز تکریم گردند.
نظر شما