معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) ساری گفت: بهترین الگو برای درک امام عصر، درنگ در امام عاشورا است، چراکه اصحاب امام حسین(ع) بهترین الگو برای یار مهدی شدن است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، خدیجه ملک آستانه از برپایی مراسم سوگواری حضرت سیدالشهدا(ع) در این مدرسه همچون سالهای گذشته در ایام محرم و صفر خبر داد و گفت: سوگواری و عزاداری بر مصیبت امام حسین(ع) و یاران ایشان، تجدید بیعت با عاشورا، فرهنگ شهادت و تغذیه فکری و روحی با معارف این مکتب است.
وی در ادامه افزود: هدف از قیام امام، احیای دین جدشان بود؛ فلذا بزرگترین انگیزه ما از برپایی مراسم عزاداری، احیای دین و ترویج معارف و آموزههای دینی باید باشد.
معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) ساری همچنین با اشاره به برپایی هر ساله مراسم عزاداری توسط شیعیان گفت: مهمترین نتیجه و دستاورد این محافل، کسب معنویت و تزکیه نفس است که موجب برقراری پیوند عاطفی بین مردم و امام میشود؛ در نتیجه تاثیرات تربیتی مطلوبی را به همراه دارد.
وی بیان کرد: هر محفل عزای حسینی، باید پایگاهی برای روشنگری، احکام آموزههای دین، فرهنگ شهادت پروری و روحیه استکبار ستیزی باشد، به همین منظور، این مدرسه هر سال در ایام محرم و صفر مراسم سوگواری عزای حسینی را در برای عموم مردم در سه قالب سخنرانی و مداحی، پایگاه تربیتی کودک و نوجوان و برپایی موکب با هدف تبلیغ فرهنگ عزاداری برگزار میکند.
ملک آستانه اظهار کرد: آداب و شعائر مذهبی و آیینهای سوگواری، بستری برای رشد و معنویت در کودکان است؛ چرا که ارائه مفاهیم بصری و نشان دادن الگو مطابق با درک کودکان و ثبت آن در ضمیر ناخودآگاه آنان، زمینه را برای دریافت مفاهیم دینی در آینده فراهم میکند، از این رو در این ایام، پایگاه آموزشی تفریحی با هدف بسترسازی جهت ارائه مفاهیم دینی و تربیت عاشورایی به کودکان مشغول به کار است.
وی ادامه داد: انسانها باید برای ظهور آماده شوند و این نیاز به تربیت دارد، تربیتی که استعداد فهم و قابلیت پذیرش امام زمان(عج) را ایجاد کند؛ در این میان، بهترین الگو برای درک امام عصر، درنگ در امام عاشورا است، چراکه اصحاب امام حسین(ع) بهترین الگو برای یار مهدی شدن است.
معاون فرهنگی تصریح کرد: امام زمان(عج) از امام حسین(ع) میگوید و زبان مشترک و ادبیات جهانی بر پایه و محور آموزههای عاشورایی شکل خواهد گرفت؛ کسانی در مسابقهی زمینه سازی ظهور پیشگام خواهند شد که معرف امام عصریعنی امام حسین(ع) باشند و ایشان را بهتر به عالم بشناسانند و دلها را پذیرای شنیدن "ألا یا أهل عالم، إن جدی الحسین علیه السلام.." کنند.
وی گفت: زیبایی عالم به وجود امام معصومی است که هم ملاک حق و باطل است و هم عامل جهت دهی محبت انسانها است، تا به چیزهای دروغین دل نسپارند؛ یعنی جهان بشری احتیاج به انسان کاملی دارد که عامل اصلی هدایت و جهتدهی زندگی انسانها است.
استاد حوزه علمیه در پایان خاطرنشان کرد: ماه محرم ظرفیت مناسبی برای اشاعه معروفها و ارزشها است، که یکی از راههای اعتلای این ارزشها، نقش آفرینی بانوان طلبه و ارائه خدمت در موکب عزاداران حسینی است، فلذا این مدرسه علمیه، در موکب مشعلدار این خدمت به سوگواران حسینی میباشد.
انتهای پیام/
نظر شما