ایمان و باور قلبی به خدا و معنویت، به زندگی انسان‌ها جهت می‌دهد

مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب(س) بوشهر گفت: ایمان و باور قلبی به خدا و معنویت، به زندگی انسان‌ها جهت می‌دهد و در چگونه زیستن آنان نقش مهمی دارد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران کشور، گلچهره حقانی، مدیر مدرسه حضرت زینب(سلام‌الله‌علیها) بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار کوثرنیوز اظهار کرد: ایمان و باور قلبی به خدا و معنویت، به زندگی انسان‌ها جهت می‌دهد و در چگونه زیستن آنان نقش مهمی دارد و محور ارزش‌گذاری برای اندیشه‌ها و عملکردهای مردم است.

وی افزود: خداوند متعال در قرآن کریم هر گاه ایمان را مطرح می‌سازد به دنبال آن عمل را نیز بیان می‌کند، ایمان واقعی ایمانی است که نه تنها در زبان بلکه آثار آن در زندگی فردی و اجتماعی شخص نمود پیدا کند.

این استاد حوزه علمیه خواهران گفت: از آثار فردی معنویت در زندگی می‌توانیم به سلامتی جسمانی، سلامتی روحی و روانی، خوش‌بینی به جهان خلقت و هستی، اطمینان خاطر، امیدواری، هدف‌دار شدن و نجات از پوچی، احساس عزت و ایجاد صبر و بردباری در برابر مشکلات را نام برد.

حقانی با بیان اینکه در جامعه اگر همه افراد به خدا ایمان داشته باشند مدینه فاضله‌ای که آرزوی تمام پیامبران و اولیا الهی بوده است، تحقق می‌یابد، افزود: این آرزوی هر انسانی است که در چنین جامعه‌ای زندگی کند.

مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب(سلام‌الله‌علیها) بوشهر با تأکید بر اینکه مؤمنان واقعی در جامعه هیچ‌گاه به یکدیگر دروغ نمی‌گویند و حس اعتماد به یکدیگر در جامعه رواج پیدا می‌کند گفت: آن‌ها در مهرورزی و دلسوزی به هم چون یک تن هستند که اگر قسمتی از آن بیمار شود همه دچار درد می‌شوند.

وی ادامه داد: جامعه‌ای که معنویت بر آن حاکم باشد آن جامعه به تعهدهای خود وفادار خواهد بود، امر به معروف و نهی از منکر در آن جامعه جزء واجبات دینی به حساب می‌آید و با رعایت حقوق یکدیگر بطور طبیعی از فساد و انحراف اخلاقی به دور خواهند بود.

حقانی ضمن بیان اینکه افراد جامعه توحیدی آنچه را برای خود می‌پسندند برای دیگران نیز می‌پسندند، گفت: در این جامعه حدود و حقوق دیگران محترم شمرده می‌شود، هر فردی خود را مسئول اجتماع خود می‌شمارد و با پایبندی به حقوق همدیگر در تأمین امنیت جامعه کوشا هستند.

استاد حوزه علمیه خواهران گفت: در جامعه‌ای که خدا محور بوده و روح معنویت و ایمان به خدای متعال در آن جامعه حاکم باشد، همه آحاد مردم فقط از یک خدا می‌ترسند و او را ناظر اعمال خود می‌دانند و در خفا و آشکار مرتکب گناه نمی‌شوند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در این جامعه آحاد مردم از عدالت خدا می‌هراسند و به کسی ظلم و حق هیچ موجودی را ضایع نمی‌کنند و با اراده محکم و با توکل برخدا و ایمان به نصرت الهی بر مشکلات پیش رو فائق می‌آیند و روحیه امیدواری و احساس عزت در آن جامعه بالا رفته و از لحظه لحظه‌های زندگی نهایت استفاده را می‌برند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha