کارشناس مذهبی، بر تأثیر روضههای خانگی در یزد بر مسائل زن و خانواده تأکید کرد و خواستار طرح هدفمند موضوعاتی مانند فرزندآوری و تربیت فرزندان شد و با اشاره به آسیبهای اجتماعی و عدم سازماندهی در میان مادحین بر لزوم نظارت و استفاده بهینه از ظرفیتهای استان در این زمینه تأکید نمود.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزه علمیه خواهران، خانم سپیده رضایی، کارشناس مذهبی، بیان کرد: در استان یزد به برکت سنت و رسم دیرینه ای که در برگزاری روضه های خانگی وجود دارد و به لطف پروردگار، تاثیرگذاری و نفوذ کلام مادحین زن بر قشر مخاطب، بسیار مطلوب است و هر مسئله یا موضوعی بهویژه در حوزه زن و خانواده در تریبون ها و منابر در روضه های خانگی مطرح شود اثر گذار خواهد بود.
وی ادامه داد: مسائل مختلفی از جمله موضوعات فرزند آوری، تربیت فرزند عفاف و حجاب مسئله روز منابر اکثر مداحان زن در استان به شمار می رود خصوصا تربیت فرزندان که موضوع طراز انقلاب اسلامی است البته اگر به صورت سلسله وار و پیوسته و هدفمند مورد توجه مادحین قرار گیرد، بسیار موثر خواهد بود.
کارشناس مذهبی افزود: با توجه به اثرگذاری مداحان بر مخاطب و همچنین قدرت نفوذ آشکار بر افکار مردم به نظر می رسد اگر آسیب های اجتماعی بهویژه در حوزه زن و خانواده، در قالب اشعار به مداحان ارائه گردد به جهت تاثیرگذاری در عمق جان مخاطب موثرتر خواهد بود.
وی تصریح کرد: از آسیب های این قشر می توان عدم سازماندهی توسط بسیج مداحان برشمرد چرا که عدم مجوز وحضور همه ی دیدگاهها و افکار در این قشر باعث می شود چه بسا افرادی تفکرات شخصی خود را درست یا غلط به مخاطب تشنه آگاهی القا کنند و این در صورتی است که هیچ نهادی نظارت بر عملکرد این قشر را وظیفه ی خود نمی داند.
رضایی در پایان افزود ظرفیت استان یزد در برپایی روضه های خانگی با توجه به ریشه و قدمت آن، اظهار کرد: به لطف خداوند استان یزد که به حسینیه ایران معروف است سرآمد برگزاری روضه های خانگی است، به نظر می رسد باهمه ی این وجود هنوز ظرفیت های بلا استفاده ای در این حوزه وجود دارد که با یک مدیریت ونظارت اصولی مرتفع خواهد شد.
انتهای پیام/
نظر شما