الگوی زن مسلمان برای پاکستانی‌ها تبیین شد

مسئول خانه فرهنگ کشورمان در جمع شخصیت‌های علمی و دینی لاهور بیان کرد: حضرت زینب (س) نشان داد که زن در حاشیه‌ی تاریخ نیست؛ ایشان «عقیله بنی هاشم» و بانوی قهرمان کربلاست.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، در ادامه سلسله مباحث سبک زندگی اسلامی، نشستی علمی تحت عنوان «حضرت زینب (س)؛ الگوی زن مسلمان» با حضور شخصیت‌های علمی و دینی در سالن اجتماعات امام رضا (ع) خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران لاهور برگزار شد.

اصغر مسعودی مسئول خانه فرهنگ ایران در لاهور، حضرت زینب (س) را یکی از بهترین و مناسب‌ترین الگوها برای هر زن و مرد مسلمان دانست و گفت: با نگاهی گذرا به ابعاد فردی و اجتماعی زندگی حضرت زینب کبری (س) و سیره عملی این شخصیت برجسته اسلام، جایگاه والا و عظمت ایشان را به خوبی ترسیم می‌کند.

وی افزود: زینب کبری (س) مثل کوه استواری از ایمان و چشمه‏ی جوشانی از عاطفه و محبت است. انسانها در چنین آغوش پربرکتی می‏توانند تربیت شوند. اگر زن با این خصوصیات در عالم وجود نبود، انسانیت معنا پیدا نمی‏کرد. این، معنای ارزش زن است؛ کسانی که از دین و معنویت بهره‌ای نبرده‏اند، نمی‏توانند چنین عظمتی را درک کنند.

مسعودی ادامه داد: زینب کبری (س)‌ یک نمونه‌ی برجسته‌ی تاریخ است که عظمت حضور یک زن را در یکی از مهمترین مسائل تاریخ نشان می‌دهد. اینکه گفته می‌شود در حادثه‌ی کربلا، خون بر شمشیر پیروز شد؛ عامل این پیروزی، حضرت زینب (س) بود؛ نقشی که ایشان بر عهده داشت، شکست نظامی ظاهری را تبدیل به یک پیروزی قطعی دائمی کردند.

وی خاطرنشان کرد: حضرت زینب (س) نشان داد که زن در حاشیه‌ی تاریخ نیست؛ ایشان «عقیله بنی هاشم» و بانوی قهرمان کربلاست .

مسئول خانه فرهنگ ایران در لاهور با استفاده از بیانات مقام معظم رهبری گفت: شخصیت حضرت زینب (س) قبل از حادثه کربلا و در مدینه بسیار برجسته و ممتاز بود و از لحاظ علمی، معنوی، اخلاقی، تقوایی و پاکدامنی برای زنان مسلمان، الگوی کاملی به شمار می‌رفت.

وی تأکید کرد: حضرت زینب (س) زن تاریخ و الگوی زنان جهان است. یک زن مسلمان در تمام ابعاد زندگی خودش موفق و سربلند است از این که می‌تواند بین مسئولیت‌ها و نقش‌های مختلفی که در جامعه بر عهده می‌گیرد، تعادل برقرار کند.

شخصیت هایی همچون علامه سید صبیح حیدر شیرازی، خطیب مسجد و حسینیه شاه خراسان، یاور عباس، عضو هیئت مدیره دانشگاه اخوت، علی عباس، معاون مرزبانی لاهور و پیر سید نوبهار شاه در این مراسم حضور داشتند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha