مراسم ترحیم استاد فرهیخته خانم خلیلی با حضور مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران و معاونین برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، مراسم ترحیم و تکریم استاد فرهیخته خانم دکتر خلیلی با حضور خانواده ایشان و جمعی از شاگردان، طلاب، اساتید، مدیران و معاونان مدارس علمیه در حوزه علمیه کوثریه برگزار شد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام حسن عسکری علیهالسلام و هفتمین روز درگذشت سرکار خانم خلیلی به خانواده گرامی ایشان و نیز طلاب، اساتید و مسئولان مدارس علمیه به ایراد سخن پرداخت.
حجتالاسلام والمسلمین کبیریان در مراسم ترحیم استاد فرهیخته خانم عذرا خلیلی با اشاره به خدمات و مجاهدتهای چندین ساله ایشان در حوزههای علمیه خواهران، گفت: خوشا به حال چنین افرادی که وظیفه خود را خوب تشخیص میدهند و یک عمر به دنبال انجام وظیفه هستند.
وی در ادامه با اشاره به روایتی از حضرت امام حسن عسکری(علیه السلام) بیان داشت: بالاتر از دو خصلت چیزی نیست: ایمان به خدا و سود رساندن به برادران.
حجتالاسلام والمسلمین کبیریان با تبیین حدیثی دیگر از امام همام، عنوان کرد: مرگ به صورت ناگهانی به سوی انسان میآید و ما لحظه به لحظه به اجل نزدیکتر میشویم. در زراعت دنیا یا خیر میکاریم یا شر، آن انسانی که خیر بکارد بهشت برداشت میکند و آن شخصی که شر بکارد با جهنم روبرو خواهد شد. هر زارعی برداشتش آن چیزی است که کاشته است.
وی در ادامه سخنان خود گفت: کسی که نیت خالص نداشته، فعالیت و خدمت نکند و به دنبال اعمال صالح نباشد چیزی به دست نخواهد آورد. هیچ کس نباید به خود مغرور شود و اگر خیری صادر میشود، باید بدانیم از الطاف خداوند است.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران در پایان گفت: از بهترین و والاترین صفتها ایمان به خداوند است و باید با تمام وجود به خداوند متعال ایمان داشته باشیم.
در ادامه معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران استان تهران ضمن همدردی با خانواده گرانقدر ایشان و تسلیت به جامعه علمی کشور ابراز داشت: خانم دکتر خلیلی از اساتید خوشنام، متواضع، دلسوز و مسئولیتپذیر بودند. استاد عزیزی که من در آغازین سال ورودم به حوزه علمیه تهران، توفیق آشنایی و شاگردی ایشان برایم افتخارآفرین بود و این همراهی تا واپسین روزهای عمر پربرکتشان ادامه داشت.
پورحمزه ضمن برشمردن آثار علمی و پژوهشی استاد فقید و اشاره به سهم تاثیر ایشان در ارتقا پژوهشی طلاب، بیان داشت تلاش استاد مرحوم در زمان حیات شریفشان در یادگیری فنون جدید و تربیت علمی و مهارتی دانش پژوهان مثال زدنی بود.
در پایان حجتالاسلام نیکزاد رئیس اداره ساماندهی و نظارت حوزه علمیه خواهران استان تهران به مدیریت موفق مرحومه در زمان بودنشان علاوه بر ساحتهای علمی در مسئولیتهای اجرایی و در امر تحکیم خانواده و تربیت سلف صالح اشاره کرد و با ذکر توسل و روضهخوانی، میهمانی عزیز سفرکرده را به خوان نعمت اهل بیت علیهم السلام از خداوند رحمان مسئلت نمود.
نظر شما