معاون فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران گفت: با تشکیل هیات اندیشهورز و تمهیدات ویژه در خصوص ایام اربعین و شناخت نقاط قوت و ضعف، باید طبق بیانات مقام معظم رهبری به سوی تحقق تمدن نوین اسلامی گام برداشت.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران حجتالاسلام والمسلمین رجبی، معاون فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران صبح امروز در نشست صمیمی ستاد اربعین طی سخنانی اظهار کرد: با توجه به اهمیت بالای اربعین و بیانات مقام معظم رهبری در راستای تحقق "تمدن نوین اسلامی" باید برای اربعین تمهیدات ویژهای در نظر گرفته شود که با برنامهریزی و ارزیابی نقاط قوت و ضعف، بهرهبرداری از فرصت و تهدیدها سالهای آینده با ارائه خدمات فرهنگی بهتر رقم بخورد.
تشکیل هیات اندیشهورز برای ستاد اربعین ضرورت دارد
وی تصریح کرد: نقطه کانونی ستاد اربعین ضرورت تشکیل کارگروه و هیات اندیشهورز است که باید از ظرفیت جامعهالزهرا، مدرسه بنتالهدا و اداره اوقاف و دفتر تبلیغات و سازمانهای مربوطه بهره برد، همچنین برگزاری نشستهای تخصصی و پژوهشی در این زمینه است.
۶۰ هزاز نفر برای دریافت مشاوره به مبلغات و کارشناسان مراجعه کردند
در این مراسم حجتالاسلام احمدی مسئول ستاد اربعین عنوان کرد: یکی از کارهای بسیار خوبی که برای اولینبار توسط حوزه علمیه خواهران صورت گرفت اعزام مبلغات خانم از قم و شهرستانهای مختلف در ایام اربعین بود که با وجود مشکلات خاص برای بانوان عملکرد موفقیتآمیزی ارائه دادند.
وی بیان کرد: ۱۶۰ فارغ التحصیل رشتههای مشاوره و روانشناسی با رویکرد مذهبی به این سفر اعزام شدند و بیش از ۶ هزار نفر به کارشناسان مراجعه کردند و از مجموع ۱۸۰۰ موکب حدود ۶۰۰ موکب، دارای مبلغ و مبلغه مستقر برای مشاوره در زمینههای مختلف بودند.
احمدی مطرح کرد: نیازهایی که در کف میدان وجود داشت مبلغات زباندان، پرداختن به شبهات در زمینههای مرجعیت و مهدویت بود که باید هیات اندیشهورز در این خصوص تشکیل شود و محتواهایی در این راستا بهصورت فیزیکال(مجلات) و دیحیتال تولید شود.
باید از ظرفیت ۷۰۰ نفر زباندان عربی در مسیر اربعین حسینی بهره برد
در ادامه برگستان مدیر شیکهسازی و راهبری مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران بیان کرد: امسال فضای جدیدی برای مبلغات خانم ایجاد شد که نعمتی بیبدیل بود که جای تشکر از ستاد اربعین دارد.
وی مطرح کرد: در حال حاضر ۵ هزار مبلغ و دانشآموخته زباندان داریم که حدود ۷۰۰ نفر زبان عربی را بهصورت کامل آموزش دیدهاند و باید از این ظرفیت در این مسیر استفاده کرد.
برگستان تاکید کرد: راهبرد ما در مسائل فرهنگی تصدیگری نیست و گروههای تبلیغی موفقی داریم که هر کدام میتوانند در مقرهای اربعینی در کشور عراق مستقر شوند و باید برای آنها تسهیلگری صورت گیرد تا کار را به نحو احسن پیش ببرند.
وی در ادامه افزود: باید شناسایی و شبکهسازی، آموزش و توانمندسازی، پشتیبانی محتوایی برای اربعین ۱۴۰۴ صورت بگیرد و مشکلات محدودی که امسال وجود داشت سال بعد رفع گردد و هدف احیای انسانهاست که این مهم رقم بخورد.
اربعین حسینی فرصتی برای تحکیم عقاید است
سکینه رضایی نیا کارشناس حمایت و مطالعات نیز در بخش پایانی این نشست بیان کرد: تبلیغ دینی با کنشگری و نقش آفرینی مبلغان بسیار اثرگذار خواهد بود، چون در ایام اربعین زمین مستعد بذرپاشی است و باید از تمام دانشها در تحکیم عقاید گام برداشت.
مسئول مبلغین در عراق ابراز کرد: افراد مبلغی که ستاد اربعین آنها را راهبری کرد ۱۱۰ نفر بودند که حدود ۴۷ نفر از استانهای قم، مازندران، تهران، اراک و کهکیلویه و بویر احمد بودند و مابقی با استان ایلام بود که در سه محل مسجد سهله، مسجد کوفه و زرباطیه مستقر بودند.
وی اشاره کرد: با توجه به اینکه مبلغات زباندان انگلیسی، عربی، فرانسوی، کرهای همراه تیم حضور داشتند ارائه خدمات به فراخور مجالس به افراد غیر ایرانی نیز صورت میگرفت ولی عموما برای ایرانیها تبلیغ انجام میشد.
رضایینیا با اشاره به مدت حضور در این سفر پربرکت افزود: مبلغات از تاریخ ۲۳ مردادماه تا ۴ شهریورماه در کربلا و نجف حضور داشتند و در بخشهای مختلف اعتقادی، اخلاقی، مشاوره، احکام، خانواده، اجتماعی، طب سنتی، قرآنی، کار با کودک و نوجوانان، مداحی و روضهخوانی و تاریخی و سیاسی مشغول به فعالیت تبلیغی بودند که پرداختن به مساله غزه نیز از جمله این موارد بود.
انتهای پیام/
نظر شما