آقای طلحه موسی، مبلغ بینالمللی و شاگرد شیخ زکزاکی، در نشست “مدار حقیقت” طلاب اصفهان به اهمیت تحقیق در دستیابی به حقیقت و نقش اخلاق در ترویج مکتب اهلبیت علیهمالسلام پرداخت.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران / اصفهان، آقای طلحه موسی، مبلغ بینالمللی دین و از شاگردان شیخ ابراهیم زکزاکی، در نشست اخلاقی _ تربیتی با عنوان "مدار حقیقت" در جمع طلاب مدرسه علمیه خدیجهکبری سلاماللهعلیها در اصفهان، به تشریح چگونگی گرایش خود به مکتب شیعه پرداخت.
استاد موسی، در این نشست با تأکید بر اهمیت تحقیق و بررسی در دستیابی به حقیقت، گفت: نمیتوان صرف گفتن و نوشتن برخی افراد، حقیقت را به دست آورد، بلکه برای به دست آوردن حقیقت باید تحقیق و بررسی بسیاری کرد.
وی با اشاره به سه دسته از علمای اهل سنت، تصریح کرد: برخی از آنها به دلیل تعصب، برخی از ترس و برخی دیگر به دلیل عدم آگاهی، حقیقت را کتمان میکنند.
این مبلغ بینالمللی دین، با تأکید بر نقش اخلاق در تبلیغ دین، بیان داشت: ما شیعیان باید دیگران را با اخلاق خوب و علم کافی با مکتب اهلبیت علیهمالسلام آشنا کنیم و برای موفقیت در این کار مطالعه، مباحثه و تحقیق فراوانی نیاز داریم.
استاد موسی، در ادامه نشست، با بیان خاطراتی از استاد خود، آیتالله زکزاکی، به ویژگیهای بارز ایشان از جمله صداقت، امانتداری و خوشاخلاقی اشاره کرد و گفت: وی با این خصوصیات توانسته تعداد زیادی از اهل سنت نیجریه و از جمله خودم و دوستانم را به مکتب شیعه گرایش دهد.
یادآور میشود؛ در پایان این نشست، استاد طلحه موسی، به سؤالات حاضران پاسخ داد و با توجه به محل برگزاری نشست، طلاب را به الگوگیری از سیره حضرت خدیجه سلاماللهعلیها و تلاش برای نجات بانوان دیگر از دوری از ارزشهای اسلامی دعوت کرد.
انتهای پیام/
نظر شما