کد خبر: 134588
۳۰ مهر ۱۴۰۳، ۱۳:۳۰
برگزاری جلسه هویت طلبگی در اراک

اولین جلسه از سلسله جلسات هویت طلبگی در مدرسه علمیه ریحانه‌النبی سلام‌الله‌علیها در اراک برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران / مرکزی، به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه ریحانة‌النبی سلام‌الله‌علیها در اراک، اولین جلسه از سلسله جلسات هویت طلبگی با حضور حجت‌الاسلام هاشمی، استاد حوزه علمیه استان مرکزی، در این مدرسه علمیه برگزار شد.

حجت‌الاسلام هاشمی، در ابتدا به تعریف فکر پرداخت و اظهار داشت: فکر یعنی حرکت عقل یا ذهن از سمت معلومات ذهنی به مجهولات ذهنی و ما می‌توانیم از طریق معلوماتی که در ذهن داریم به مجهول ذهنی خودمان برسیم، پس در بحث تفکر به تعامل نیاز داریم.

وی مبحث خود را با سؤال از طلاب شروع کرد و گفت: هویت طلبگی چیست؟ چه نقشی در جامعه داریم؟ آیا قرار است جهاد تبیین کنیم؟

این استاد حوزه افزود: جامعه ما یک جامعه مردمی است که بر پایه اسلام شکل گرفته است یعنی جمهوری اسلامی ایران، آیا ما نسبت به جمهوری اسلامی ایران مسئولیت داریم؟ بله وظیفه ما سیاست‌گذاری و پیشبرد اهداف اسلامی و... است که البته بستگی به طلاب دارد که خوب درس بخوانند که عضوی از سیاستگذاران کلان جمهوری اسلامی شوند.

وی در ادامه خاطر نشان ساخت: در دنیا جمهوری اسلامی را به‌عنوان یک جامعه دینی پذیرفتند و مقبولیت دارد اما سؤال اینجاست که فرق انقلاب ما با بقیه انقلاب‌ها چیست؟ مبانی دینی ما و مردمی بودن ما و همچنین شعار اصلی انقلاب ما که مبارزه با ظلم و استکبار است.

حجت‌الاسلام هاشمی بیان کرد: مبارزه با استکبار در همه زمینه‌ها و همه کشورهای جهان وظیفه ماست و مبارزه اصلی انقلاب ما مبارزه با ظلم و طاغوت است. البته مبارزه با ظلم و استکبار یکی از مشخصه‌های انقلاب است، اگر کشوری مورد ظلم قرار بگیرد و مظلوم واقع شود از آن کشور حمایت می‌کنیم و اگر کشوری ظالم باشد و به کشوری دیگر ظلم کند به جنگ می‌پردازیم چه کشور اسلامی و چه غیراسلامی بنابراین این طلبه باید این نوع تفکر را در خودش زنده کند.

وی گفت: ما اگر بخواهیم با تفکر، انقلاب اسلامی را پیش ببریم باید نقش و جایگاه طلبه را در انقلاب بدانیم.

یادآور می‌شود؛ حجت‌الاسلام هاشمی، در پایان طلاب را به خواندن بیانیه گام دوم انقلاب و همچنین خصوصیات انقلاب اسلامی در بیانات مقام معظم رهبری توصیه کرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha