خانواده، مهم‌ترین رکن در مسائل جامعه‌شناختی است

دکتر منصور خوشخویی، عضو هیأت علمی بازنشسته تعلیم و تربیت استان همدان، با بیان اینکه خداوند در آیات قرآن اشاره به زوجیت کرده، گفت: به لحاظ مسائل جامعه‌شناختی مهم‌ترین رکن، خانواده است و برای دختر و پسر جوان مهم‌ترین مسأله تشکیل خانواده است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های خواهران / همدان، جناب دکتر منصور خوشخویی، عضو هیأت علمی بازنشسته تعلیم و تربیت استان همدان، در همایش "خانواده ریحان" با موضوع "خانواده، هدف، تشکیل آغازین، مدیریت بعدی" که ویژه طلاب و خانواده آن‌ها بود، با بیان اینکه اصل عالم بر اساس زوجیت است، گفت: به لحاظ جامعه‌شناختی مهم‌ترین رکن، خانواده است و برای دختر و پسر جوان، مهم‌ترین مسأله تشکیل خانواده می‌باشد.

وی افزود: اولین ثمره ازدواج، کمال و کمال‌یابی است. و دوم تقوا است زیرا تقوا و تقواورزی با مجردبودن خیلی سخت و دشوار است و ازدواج مسیر تقوا را هموارتر می‌کند.

عضو هیأت علمی بازنشسته تعلیم و تربیت استان همدان گفت: تشکیل خانواده سبب تداوم نسل بشر می‌شود و تداوم نسل مسلمان از جمله اهداف ازدواج است؛ در حال حاضر بشر در حال رفتن به سمت پیری و کهنسالی است و جلوگیری از این امر با ازدواج حاصل می‌شود.

وی افزود: بر اساس آمار تا ۳۰ سال آینده ایران یکی از پیرترین کشورها خواهد بود.

جناب ورکتر خوشخویی گفت: به لحاظ اجتماعی تداوم نسل بشر و تداوم نسل مسلمان و به‌خصوص مسلمانان شیعه بسیار اهمیت دارد، اما در ایران زاد و ولد میان مسلمانان اهل سنت بیشتر است.

وی در پایان یادآور شد: شاه کلید هر خانواده مادر است، مهر و محبت‌ورزی از وظایف و کارهای مادر و کار و وظیفه مرد،  مدیریت و کارهای بیرون از منزل است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha